Testat

(null)
Blev lite shopping i MoS med efterföljande premiär för min del på KFC. Jag gillar ju kyckling och gillar friterat så vad skulle liksom kunna gå fel? Har visserligen bara hört mindre smickrande omdömen och kunde själv också föreställa mig hur kvalitativt ett skräpmatsalternativ med amerikanskt ursprung kunde vara, så nog mest för grejens skull var jag nyfiken, att ha den där klassiska "hinken" att plocka ur. 
Det var kyckling, och friterat. Friterad kyckling rätt och slätt så vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig egentligen. Kanske mera droppande fett men misstänker att den centimetertjocka paneringen absorberat överflödet. Bäst av allt var helt klart majskolven, jättegod!
(null)
Förutom kläder till Lilltjejen hittade jag också nya skor till mig själv, hoho! Kan aldrig få för många gympadojjor!
Sedan blev det såklart - bakning! Hittade ett recept på chockate chip cookies som blev sådär perfekt sega. Sedan ville Otto firas i förväg medan vi var här så det fick bli en tårta också, en mastig sådan! Nina uppvaktades också i efterskott där jag för första gången lyckades pricka in en dubblett av Muminmuggarna. Tjugoen räknade vi till att hon nu har men finns mer än fyra gånger fler så jag har ett gäng till att försöka pricka in! Tycker de är supersöta och hade gärna haft en egen samling, men då jag inte dricker kaffe själv hade det varit fullkomligt onödigt. Jag har en gedigen samling muggar istället, ändock inte i något tema vilket jag finner är just tjusningen med Mumin, att det är en serie, en användbar samlingsserie dessutom.

Mot kvällen fick jag en uppdatering från målaren. Ser ju superfint ut och dessutom hade han också hunnit fixa lister och element! Helt klart nöjd med hans färgval, otroligt skönt att bli av med de blå och gula tapeterna! Nu ska det bli så skönt att komma hem och fullfölja inredningen.
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0