Trötter

(null)
Plutten växer då det knakar medan Lilltjejen bestämt hävdar att hon är lika liten som när hon hämtades. Vet inte riktigt hur det är med Bror. Morgonen efter veterinärbesöket spydde han i Ronjas säng, fick sin ordinerade dos smärtstillande och kräktes igen morgonen efter - i Ronjas säng. Trög i magen imorse och kämpade på lådan så misstänker att han inte tål medicinen och skippade den denna morgon. Stundtals nästan sig själv i ett mera lågmält format och aptiten är ännu sådär, tigger och vill ha men äter inte mycket. Han ligger mest i Lilltjejens säng, så också nu.

Ska testa Knivbrev men som vanligt tänkte jag inte till utan stoppade ned mina tre mest använda knivar och förseglade enligt instruktion. Att det idag är fredag och det kan ta upp till tre vardagar att få tillbaka dem innebär att jag får klara mig inte bara halva nästa vecka utan också denna helgen med mina sekundära knivar. Nåväl, i-landsproblem.
Lilltjejen hade Evelina med hem från skolan så vi körde lite fredagsfilm i soffan efter spagettimiddagen. 
Nu är klockan inte ens tio och jag håller på att somna. Kan inte ens skylla på en intensiv arbetsvecka. Jag är ingen kvällsmänniska och har aldrig varit. Zzzz! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0