Återbesök

(null)
Det var tolv år sedan, jisses! Väntrummet på Capio Medocular och de överraskande tårarna som svämmade över av insikten att jag såg perfekt - utan glasögon eller linser. Det tog ett tag innan man automatiskt sträckte ut armen mot nattygsbordet eller efter linsburken i badrumsskåpet. Otroligt häftigt.
Har tagit ännu en semesterdag för Christers starroperation och av ren slump fick han samma klinik som jag valde den gången. Passade på att få ut min journal, oklart varför jag bad om den då den bara kommer att bli liggande någonstans. Till skillnad från mig som fick permanenta linser inopererade framför mina egna avlägsnar de hans och ersätter med konstgjorda. Klassföreståndaren i gymnasiet gjorde en sådan operation som filmades som vi sedan fick se. Fashinerande!
(null)
Man kan känna sig utelämnad hos gynekologen men när man ligger där och vet att någon kommer att skära i ens ögon så är man inte så stursk! Hoppas allt går bra.
Har ju ett antal semesterdagar jag "måste" ta ut innan denna månad är slut vilket faktiskt passar bra inför nya uppdraget från och med april. Tar resten i påsk när jag och Lilltjejen åker till Stockholm. Har en hel del komp också. Inför nya uppdraget har jag fått bortförhandlat övertiden vilket innebär ett trevligt lönepåslag och en extra semestervecka. Bananskalen halkar in mig på nya vägar än en gång.
(null)

Lilltjejen ber om bevis på att Felicia ännu lever så har fått skicka både bilder och filmklipp. Hon verkar faktiskt ha piggnat till lite så kanske var mest att vänja sig vid vattnet. Tror pumpen kan vara lite för stark så ska justera vid tillfälle. Dock känner jag mig inte helt säker ännu på att hon kommer att trivas. Det brukar ju färgen kunna avslöja ganska tydligt.
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0