April

(null)
Idag blev dagens bak med Otto en Toscakaka.  gott det är! Hade lätt kunnat äta mer än de två, tre(?) bitarna det blev. Lyckades att misslyckas med brända mandlar...jag som trodde mig fått kläm på tekniken. Morr!
Nina hade shoppat de där ansiktsmaskerna som bjöd på skratt och skeptiska avkommor. Ronja förstod verkligen ingenting, men det där med ansiktsvård inget hon är direkt van vid att se hemmavid när det vad mig betraktar räcker med lite vatten i ansiktet - kanske med tvål någon gång.
(null)
En sedvanlig tur till Mall of Scandinavia och Disney store där Poh fick följa med hem. Därefter bio och Grottmannen Dug vilkens största behållning var den välgjorda leranimeringen.
(null)
Igår blev det bullar som tillverkades, men också kroppkakor enligt Anders Ölandshärkommande pappa Mats tradition. Vi var ditbjudna under eftermiddagen där de bor som jag nu inte minns namnet på, en ö efter Ekerö...
Jag var dock för skeptisk till att inta dem med vispgrädde utan körde lingonsylt. Riktigt gott och fläsket var fantastiskt men hade lite svårt med konsistensen. Till skillnad från paltens fasta format var dessa sega och nästan lite gelélika. Blev konflikt i hjärnan då det i övrigt påminde så mycket om min kära palt.
(null)

Lilltjejen fick en enhörnings-onepiece av sin snälla moster, och när hon efter att ha burit den hela kvällen också ville sova i den vet man att hon älskar den. Det roliga är att svansen går att ta loss vilket ser lika kul som brutalt ut. Självklart lyckades hon applicera det slajm ungarna fick av mig på den, så efter test av stinkande vinäger lyckades det bättre med galltvål. Min kära syster flyttade svansen inför tvättmaskinen...
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0