Två av sex

Påmindes imorse att det var min tur att fixa torsdagsfikat. Med en dag med möten back-to-back var det bara att ställa sig och rulla chokladbollar, glutenfria såklart. Kunde inte med att köpa en tråklängd i cafeterian som inte heller erbjuder något glutenfritt. Går i och för sig på ett nafs, en dryg kvart i detta fall att sno ihop en sats. 


Lite mer galet på jobbet på sistone. Skype på mobilen är bra för möjligheten att ta möten i farten. Mutefunktionen är också bra så kan man passa på att gå på toa under tiden dessutom. Man får bara dubbelkolla att man verkligen mutat!
Smet från ett möte som drog över tiden för att hinna klämma i mig lite lunchsallad innan nästa möte. Något lugnare på eftermiddagen men vrålhungrig när jag sent omsider lämnade jobbet. Fick lämna drive-in-kön för att hinna till passet, gissa om magen protesterade. Den fick klara sig till hemvägen.
Man blir så glad när man får kommentarer efter sitt pass som "inspirerande", "energisk", "superkul" och "jätteroligt"! Det lustiga är att deltagarna kan vara rätt tysta under själva passet, dvs inte särskilt responsiva på uppmaningar och enkla pepp-frågor, men ändå vara översvallande efteråt. En del är helt enkelt som jag, inte särskilt förtjusta i att tjoa och tjimma. Fast när jag instruerar är det annat ljud på mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0