Liten grå i knät

 

 

Sommarvärmen är tillbaka en sväng så jag och Lilltjejen avnjöt den - i biosalongen. "Hitta Doris" höll oss båda fängslade hela vägen till det lyckliga slutet. Jättemysig film! Ronja gillade valhajen Vilja mest medan jag föll för bläckfisken Ingvar. De där detaljerna man knappt hinner uppfatta. Skaparna av honom måste ha haft mycket roligt!

Cyklade därefter till Johan och min R-fria vecka var sedan igång. Körde mitt pass i Frölunda, vansinnigt skönt att träna igen! Hade lösa planer på att ställa mig på löpbandet efteråt men det fick bli denna morgon istället. Ynka sex plusgrader men lite mysigt att ge sig ut i gryningsljuset. Mötte tre rådjur på min dryga femkilometersrunda. Det var rätt lagom med tanke på eftermiddagens combat. Dock inte min egen då Partille hade medlemskväll så ordinarie schemat utgått. Hälsade istället på Backaplan och Volvokollegan Marcus pass. Var duktigt stel i benen efter morgonlöpningen så kom igång först till muy thai-låten, mycket för att han mixat in en gammal grymming.
Stolpade sedan omkring på Ica för proviantering inför veckan.

Ser till att gråkatterna går ut på morgonen vilket de inte har något emot. Även om det blir rätt många timmar inbillar jag mig att de har det roligare ute under dagen. I varje fall nu när vädret är ok. Väldigt mysigt när man sedan kommer från bilen, lockar lite på håll och får alla tre på språng från skogen för att möta mig. Mina grå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0