Back in the fåtölj!

 

 

Kan inte säga annat än att det fungerat otroligt smidigt. Från den bokade parkeringan, transfer till och från terminalerna, hyrbil och flyg. Precis som det ska vara, med tillhörande köer till incheckning och säkerhetskontroller. Enda störmomentet var att online incheckningen till hemresan inte fungerade. Men egentligen kvittade det då man ändå var tvungen att köa för bagagedrop.
Fick dessutom lyxen att sitta vid nödutgången. Såå skönt att kunna sträcka på benen!

Så glad att jag gjorde denna resa! Legat en hel dag på en strandsäng och verkligen gjort ingenting. Vet inte när det hände senast men inte sedan Ronja föddes. Trodde jag skulle bli rastlös men icke. Bara njutit, och till och med badat i havet!
Den kostar ju en del i årsavgift min vecka där nere, och det finns just inte mycket mer att göra där än sola, bada - och spela golf. För den golffrälsta är det nog snudd på perfekta platsen att bo på. Min ambition att ta gröna kortet i år kom ju på kant med allt annat denna sommar men målet är att ha det där kortet till nästa säsong. Vem vet, kanske jag kan återvända och prova på de där snordyra banorna om ett år?

Tvättmaskinen går, allt är uppackat och resväskan tillbaka i förrådet. Ida och Fredrik som bott här med katterna hade lämnat superfint efter sig, nästan bättre än jag lämnat det. Helt klart mitt förtroende värdiga!
Gråkatterna mötte mig när jag kom från bilen. Svårt att inte bli glad när de kommer travandes!
Imorgon kommer Lilltjejen innan mitt Frölundapass då Johan skulle iväg på något. Känns då längesedan jag åkte men samtidigt inte. Konstigt det där.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0