Post pass

Öh, bloggportalens senaste app-version är helskum så undrar just hur detta inlägg kommer att se ut.
I vilket fall har jag spenderat än mer pengar på Ikea. Hallmöbler stod på tur samt en extra garderob till sovrummet. Och när en del styrker sig med en öl till monteringens utmaningar, knaprar jag m&m som en liten iller.
Gott litet gäng i Frölunda så här i semestertider, kändes bra i kroppen.
Känns ovant att bara ha sig själv att tänka på, att finna min identitet som icke-gift. Att faktiskt kunna göra vad jag vill varannan vecka framgent känns främmande och nästan skrämmande men också, kan man säga skönt? Rent av lyxigt? Gör det mig till en dålig mamma?

Kände mig nästan lite villrådig igår kväll. Vad ska jag göra nu? Blev trevande premiärförsök på min nya äppel-tv. Har liksom vad det verkar, resten av världen anslutit mig till Netflix. Hittade en bra avslappningsfilm att käka potatisskruvar, jordgubbar och mera m&m framför. Snart dröjer det väl inte länge förrän jag sitter där med ett lådvinsglas istället...


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Mitt i tre-års-trotsen och skrik och utbrott varannan minut, hade jag velat ha varannan vecka "mamma-ledigt" och bara få vara själv- ladda batterierna. Inbillar mig att jag hade orkat mer då, men vem vet? Är jag en dålig mamma som tänker så? Nä vi är nog bara helt vanliga och normala- iallafall vi som gillar att vara själva och inte har behov av att ha sällskap dygnet runt för att må bra. Vi mår bra av att få vara ensamma och själva ibland och det ska vi inte ha dåligt samvete för... även om det betyder att vi vill vara ifred en stund från det bästa vi har i livet- våra barn... oavsett vad mamma-maffian säger... ;-)

2016-07-11 @ 10:40:33
Postat av: Linda till Anna i gbg

Ja, det svåraste är nog många ganger att våga lyssna och tro på sig själv och inte "mamma-maffian"!

2016-07-12 @ 08:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0