Ditten och datten

I brist på nya uppslag på musikfronten brukar jag köra Spotifys topplista.
Medan jag puttade gräsklipparen innan Örebro och Stockholmstrippen dök denna upp som en något udda godis i blandpåsen från Spotifys topplista. Riktigt knäpp men jag älskar basbeaten. Sedan var det lite kul att komma upp till Stockholm och finna Aron också diggandes denna låt! Volvon är grymt bra utrustad på ljudfronten så vi poppade på rätt bra varje gång vi åkte någonstans. Får erkänna att inköpet av Sonos sub sporrades en del av denna. Liksom en annan knaslåt som dök upp på Digilistan: 
När vi poppar i bilen är det dock alltid denna som Lilltjejen vill höra, vilken jag tyckte var kul att höra på topplistan då det nämligen är nuvarande combatreleasens uppvärmning:
 
Vansinnigt gulligt när hon sjunger med. "Tell me where the freaks at!"
Sedan byter vi genre totalt och ylar till den underbara "I see the light". Både svenska och orginalversionen. Hittade dock inte den svenska som görs kanonbra av Molly Sandén och Måns Zelmerlöw. Blir alldeles blöt i hjärtat när jag lyssnar på den.
 
Glömde plånboken i Volvon igår så om jag inte ska sitta här och svälta ihjäl får jag dra hem till lunch. Alternativt om Johan har tid för en lunchdejt. Har ingen annan här i de tomma landskapen att utnyttja. Apropå lunch blir det kanske aktuellt för mig att köra igång ViPR igen, en halvtimmes lunchklass i Lindholmen. Såg i efterhand att det kan vara lilla salen som är aktuellt och det vill jag inte. För att kunna köra mer varierade och roligare övningar i Athletic behövs utrymme. Får se vad responsen blir då jag har svårt att se mig tillgänglig någon annan lunchtid än fredagar. Har man inte mycket att göra skaffar man sig mera.
 
En av mina gamla elever hörde av sig igår, bara för att kolla läget. Blev så glad och det är ju så roligt att höra hur de mår och vad de nu gör. Denne kille blev tillsammans med en klasskompis strax efter de lämnade mig och högstadiet och är ännu ihop, drygt fem år senare. Så himla mysigt! Han tyckte det var lite kul att han skulle hamna på ett arbete som kräver mycket matematik då det inte precis var hans favoritämne. Påminde honom om mig själv som hade tvåa i betyg från högstadiet. En del frukter mognar sent helt enkelt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0