Geocaching

Jag var inte den enda som fick ett träningspass idag. Johan blev gott mör av att trampa omkring i skogen med Lilltjejen på ryggen.
 
Tjusningen med geocaching är just alla platser man kommer till som man annars aldrig skulle. Längst in på vår runda, genom oländig terräng mitt ute i ingenstans låg resterna av något som en gång varit ett sågverk. Platsen var både vacker och spöklik där den låg ackompanjerad av bäcken.
 
Sista gömman hade en passande ledtråd: "Vågar du?"
Kan säga att trots att jag visste den var fejk fick Johan köra ner handen i håligheten och fiska upp den någon annorlunda gömman! Apropå "orm" fick Lilltjejen uppleva sin första Kopparorm/ödla. Brorsan låg nöjt och vaktade sin fångst intill carporten varpå Ronja hann trampa rätt på innan mamma hann hejda. Den verkade dock okej så den återbördades till våra stenar där ett antal olika ormar visat sig. Så nu går Ronja omkring och säger "Koppajom, inte jöja".
 
Dagen avslutades med lite underhåll av våra egna cacher i området. En är mugglad ännu en gång så den fick en ny plats och en annan försvann under ett lager grus. Nu ska jag bara bränna en skiva inför morgondagens combatpass.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0