One down second started

Lilltjejen är rätt duktig på att sysselsätta sig själv vilket ego-morsan tacksamt utnyttjar, särskilt när hon nu blivit läs-besatt igen!
De fyra böckerna anlände igår och jag plöjde igenom den första i ett nafs. De är skrivna i jag-form vilket kändes lite ovant och visst kändes den lite, hm avskalad på detaljer som kanske böcker med denna målgrupp har. Jag är fortfarande insnöad på att det är tonårsböcker och mina kanske förutfattade meningar om dessa. Det är lite svårt att sätta fingret på denna känsla som jag inte kan beskriva bättre än just ordet avskalat. Men det lämnar å andra sidan dörren öppen för den egna fantasin att fylla ut paletten.

Men boken var bra, fångade mig direkt och jag inser att det inte behöver vara så detaljerat för att engagera. Huvudkärnan är ju där, det som väl är det essentiella.
Påbörjade del två imorse och fick som vanligt när jag fastnar, tvinga mig själv att lägga ifrån mig den. Den går ju ingenstans, ligger snällt där hemma och väntar med orden som fortsätter historien. Det är det som är så läckert - orden som består, finns i andra människors hem och på bibliotek, lästa och uppskattade av andra. Man kan ju bara älska böcker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0