Regn och plusgrader

Tråkblött ute. Johan hade ingen innebandy så jag passade på att än en gång söka lite inspiration genom att delta på annans combatpass! Det blev anläggningen i Majorna där jag inte varit sedan jag gick instruktörsutbildningen där 2006 eller när det nu var.
Knökafull sal och en instruktör som var synnerligen fåordig vilket var ny erfarenhet för mig. Jag framstår verkligen som värsta tjötröven i jämförelse! Här gällde det att ha ögonen med sig istället vilket blev lite svårt när man stod med många framför sig. Dock var det nyttigt att få erfara den instruktörsstilen då jag behöver lära mig hålla igen truten ibland, låta deltagarna få chansen att bara gå in i musiken, sig själva och hitta känslan. Har fått fyra-sekunderstipset, att räkna till fyra innan jag öppnar munnen igen. Det kanske säger en del om vilken mundiarre jag har...!
Ljuset för fotot var inte det bästa men ville bara visa nya shortsen jag fick av Johan i julklapp! Det är ju synnerligen poppis med denna typen av shorts, ofta med mer tryck och färger. Dessa var dock helt i min smak och satt perfekt. Me like! När Dan och Rachael (skaparna av koreografierna vi har på våra dvd:s) bytte handlindorna mot handskar hängde instruktörerna med. Själv föredrar jag lindorna då de är svettvänligare och skönare. Antar att jag också där är rätt ointresserad av att följa modet.
Angående andra bilden så har största delen av Sportlife nu blivit Nordic Wellness. All omskyltning och sådant är dock inte gjort ännu. Vet inte om jag är så förtjust i namnet men vet och förstår varför det var nödvändigt. Men som allt annat så vänjer man sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0