Regn, sol, regn

Jaha jag vet inte riktigt hur det gick till - än en gång! Jag skulle ju ta en lugn sväng till Kållered och hämta combat-kitet och sedan glida vidare och inhandla lite mer cachegrejer. Plötsligt finner jag mig klättrandes och kavandes upp för regnvåta mossiga stenar i jakt på en nysläppt cache i närheten! Den skulle ju liksom bara vara tjugotalet meter från vägen, jodå bara tjugotalet meter rakt upp dessutom! En omväg fick tas och de nytvättade jeansen var inte så nytvättade längre när jag var klar kan jag ju säga. Och så kom jag inte ens först! Kände hur jag stank där jag gick med min intorkade svett och skitiga brallor så besöken blev korta i både Kållered och Bäckebol.

Får ju vara tacksam i varje fall att regnet behagade hålla sig undan under tiden för det är synnerligen nyckfullt. Vräker ner ena sekunden för att lika snabbt bytas till strålande sol, och så regn igen. Belöningen för rejäla klättringar brukar i alla fall vara trevliga vyer och denna var inget undantag.



Stora bygget av rättspsyket (där vi placerat en cache) skymtar där borta och så Hells Angels hemvist rakt nedanför.

Har redan låtit dvd:n gå några omgångar. En rejält uppspeedad version av Prodigys "No good" (ack minnen!) och en småintressant "Lord of the rings".

Ikväll är det instruktörsmöte ute på Lindholmens anläggning. Även om inte alla kommer måste det bli en rackarna massa instruktörer så många anläggningar som Sportlife nu har. Snacka om att de vuxit lavinartat och bara fortsätter att ta över samt ploppa upp nya överallt.

Det blev några cacher tillverkade igår kväll och fler ska det bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0