Mitt i veckan

Så satt man här igen, trött i knopp efter jobbet och kropp efter teamcombat i Partille. Skulle vikariera för Magnus, men då hans resa avbrutits kom vi överens om att teama istället vilket alltid är kul.
På vägen till anläggningen ligger jag och brummar på ganska bra i trafikflödet när tre motorcyklister klämmer sig förbi på utsidan. Gråbovägen är inte särskilt bred med obefintlig vägren men de tråcklar sig förbi trots mötande trafik. Efter ett rödljus gasar de gärnet och en går upp på bakhjulet. När de vid nästa ljus får rött igen kör den ene rätt förbi medan en av de övriga två kör en bakhjulskörning igen. Väl ikapp bilflödet börjar tråcklandet igen. Efter korsningen där vi lämnar Gråbovägen mot Bergsjön har de stannat och språkar med någon kompis i bil som parkerat strax efter korsningen med rumpan stickande ut i vägbanan. I backen ner mot Partille kommer de tråcklandes igen och den vägen är nog ännu smalare. En av dom når rondellen i slutet före de andra där han väntar genom att köra runt runt. Trafiken flyter ganska långsamt så jag ser honom i varje fall fullfölja fyra varv innan de andra ansluter och de tränger sig vidare ut mot E20. Kanske det är barnsligt, eller bara elakt, men när man träffar på sådana där idioter önskar man nästan att de skulle råka illa ut! Att han tappar kontrollen där på sin bakhjulskörning och kör ihjäl sig (nej för snällt), får amputera minst två extremiteter! Att de körde ihop, slog sig halvt fördärvade och fick se sina vrålåk förvandlade till skrot! Då skulle jag köra förbi och skratta! Grr vad irriterad jag blir på dessa testosteronstinna manfolk med uppenbara mindrevärdeskomplex! Och nästan än mer irriterande att jag låter mig irriteras av dom. Det är de inte värda!
På samma sätt som när man ser tonåringar på moped där passageraren sitter hjälmlös och de kör i full fart på trottoarer och cykelvägar, till och med tre ibland! Ja man tror man är odödlig som ung, nej man tror inte att det ska hända en själv (det hänger ofta kvar upp till vuxenåldern), men som Lisbeth Salander praktiserade: Konsekvensanalys! Det lär sig somliga aldrig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0