Midsommar 2011


Så var det då dags för ännu en midsommar och för en övernattning på Landet packade vi Saabis för vad man kunde tro en vecka - varje fall på jordgubbsfronten!
Vi slapp regnet men fick desto mera blåst. Nicke hade fixat ett tält som verkligen fick sättas på prov medan vi satt och mös på insidan. Lilltjejen har haft en jättebra helg ur föräldrarnas synvinkel och nya resesängen fungerade alldeles utmärkt.
Jag fick till och med startat upp nästa Hjärtekatt! Den första, Maja gick ju i ett huj medan Fia varit raka motsatsen. Illa!


Jag vågade mig på en handfull av de oemotståndliga bären vid flertalet tillfällen under dessa två dagar och inget speciellt har kunnat märkas på lilltjejen ä så länge i varje fall. Kanske om man låter bli att frossa så går det bra! Tjohoo!


(Råtta på bordet!)


Tänk hur ens midsommarbord sett ut under åren som gått! Tämligen likartade, men gosedjur var definitivt ett nytt inslag för mig!


(Liselott och Oles fine Charlie!)


När folket droppat av introducerade vi Monica för "När då då?"! Var ganska gott med så lugn kväll som kunde avslutas rätt tidigt.

-------

Störigt att jag klickar på "Publicera" istället för "Förhandsgranska"! Men en kinkig lilltjej och trött morsa bäddade ändå för ett bryt.

Midsommardagen var blåsten väck och solen strålade! Här skulle nya flytvästen provas! Den var nog lika obekväm som den såg ut, men hon tolererade den faktiskt riktigt bra.
Som första båttur åkte vi bara över till Keholmen där det lägligt nog också fanns en cache! Hälsade lite på stora kor och mös i solen.


Mot slutet på ön tog lilltjejens trötthet över, så när flytvästen skulle på igen var toleransnivån inte lika hög. Men när vi väl kommit ut en bit på vattnet så somnade hon. Att gasa på var inga som helst problem!
Tillbaka i hamn hoppade Monica av och tog med sig lilltjejen. Vi övriga skulle ta en liten extrasväng och gasa på rejält, wee me like it!
Sjön suger säger man väl för sedan sov hon så pass att man hann både lunch och sedan korsord samt "När då då?" i solen innan jag och Oo drog på liten cachingtur i Stenungsund. Då somnade hon igen! Tre mysteries och en vanlig fick vi loggat innan vi fick åka tillbaka för grillmiddag hos Liselott och Ole. Mums i maggen!

(Namnam!)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0