Inte meningen!


Vi skulle till Landet för att hjälpa Monica med en grej, men av någon anledning hamnade vi på Adenmarks i Stora Höga följt av Fashion outlet i Ödsmål! Fyra toppar, tre kjolar, en scarf och ett par skor för under 1500 spänn! Jag får nästan ångest när jag tänker på summan och får påminna mig om hur pass mycket jag faktiskt fick för dom pengarna. Oo hittade en skjorta och ett par jeansshorts. Det jag gillade med Fashion outlets udda-lägesbutik var de strykfria goa kläderna de hade. Att det antagligen tack vare det udda läget dessutom knappt var andra kunder där gjorde saken ännu bättre. Oo underhöll lilltjejen och serverades kaffe medan jag och Monica härjade i provhytten.
De enda skor jag nu kan ha utan att få nageltrång är två par hikingskor. Det passar sådär till kjol, så reaskorna jag hittade var helt i min smak. Inte för puttinuttigt tjejigt men ändå så pass nätt att det funkar till de kjolar (svarta såklart) som jag köpte.

Lilltjejen fick också en massa kläder - av farmor! Dessutom även Converse skorna som nu var bytta till en storlek större som hon kan ha när kopiorna jag köpte har blivit för små. Tack farmor!

Urk, det var verkligen inte planerat att vi skulle spendera en massa pengar på kläder, men när det är rea och anti-shopparen Linda hittar ett ställe hon gillar så passar hon på! Denna gång passade jag på, frossade och gick överstyr dessutom. Och Oo varken suckade, pustade eller himlade med ögonen. Snarare tvärtom så jag skyller min köporgie på honom!

Middag och en liten sväng till stranden senare är vi så hemma igen.


Det är ett väldans ståhej för fotbollsdamernas bronspeng. Antar att det är det bra gjort, men betecknas jag som en landsförrädare när jag inte bryr mig?

Vi kikar på vår avkomma och noterar att det är rosa för hela slanten. Body, byxor och strumpor. Jag som där i början rasade mot denna könstypiska indelning och hårdnackat vägrade rosa har nu anammat samma inställning som inför damernas fotboll. Orka bry sig! Orka finkamma alternativa butiker och begränsat utbud, lilljäntan råkar ju passa i grisfärgen så skit samma att jag anammar och bidrar till att förstärka denna jämrans indelning.
Nu ska jag ta min lilltjej i sin rosa pyjamas (som hon är jättesöt i) och se om hon möjligtvis kan tänka sig att sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0