Sol, sol, och betongbröd


En utslagen lilltjej har slocknat i sittern efter en omgång i hoppgungan, gräsklippning, babygym och bad. trevligt det är med nyklippt gräsmatta! Jag har för andra gången misslyckats med limporna! De vill inte jäsa ordentligt och jag fattar inte vad jag gör fel! Första gången jag gjorde dom blev de perfekta, och enda skillnaden jag kan erinra mig är att jag inte använde assistenten då. Smaken är rätt ok, men de är kompakta som sjutton, kan klubba ihjäl vilken fotbollshuligan som helst!
Har sorterat garderoben och bytt ut vinterkläderna mot sommar, men den skillnaden att nästan alla byxor är för små och sorterats bort! Det är bara att inse, jag kommer inte att komma i dom igen så frågan är nu om jag bara ska dumpa bort dom på Blocket eller i en sådan där biståndsbox som plundras och säljs någonstans i öst? Det är allt från både Levis- och Lee-jeans som knappt använts till Nike-träningsbyxor. Men om man nu skulle sälja, ska folk hålla på och prova och sånt då? Känner mig i alla fall duktig som var stenhård i mitt sorterande. Inte använt de senaste två åren? Bort! Nej, inte "kan vara bra att ha", för det blir aldrig så bra! Men det ska erkännas att jag sparade några par kanske-byxor, sådana där bara någon centimeter saknades för att knappen skulle kunna knäppas i midjan! Man vet ju aldrig, under kan ju ske. Men de som var en kilometer ifrån att kunna knäppas åkte obarmhärtigt iväg. Visst ska man vara optimistisk, men en smula realistisk också!
Snart ska vi åka till Västerlanda och Martin och Jeanette som bjudit in till grillning. Gottigt och mysigt i detta sommarväder!
Är ivrig att komma igång med min Hjärtekatt men när ska man klämma in det egentligen? Både jag och Oo satt med tårarna rinnande när jag läste bakgrunden till detta välgörenhetsprojekt. Vill verkligen göra så många katter som möjligt, men när!?

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Det kan inte vara så enkelt som att du haft för varmt degspad och på så vis haft ihjäl jästsvamparna? Då kan det ju bli hårt och inte jäsa ordentligt... fast vad vet jag- jag bakar ganska sällan ;-)



Trevlig Valborg till er... eller heter det Glad..??

2011-04-30 @ 15:41:58
Postat av: Linda till Anna i gbg

Skulle jag säkert kunnat åstadkomma...ljummet vatten skulle det vara, men frusen som jag är kanske min definition på ljummet är sådär... Xo)

Tack detsamma! Båda varianterna funkar nog! :o)

2011-05-01 @ 00:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0