Inställt


Sommaren har fullkomligt exploderat under den gångna helgen. Det är grönt där ute nu och det fina vädret ser ut att hålla i sig. Fru P var visst sjuk idag så mitt vad jag tror blir mitt sista Boråsbesök blir framflyttat. Får se vad jag kan tillbringa denna dagen med då. Tvättmaskinen går, behöver handla och mossrivaren väntar på att få tugga igenom gräsmattan. Skulle till och med kunna klippa gräset så som det har vuxit!
Lilltjejen har verkligen börjat kränga och vrida på sig nu, så den där vändningen lär komma när som helst. Dessutom är hon väldans nyfiken på det vi äter så första smakprovet kommer nog lagom till fyramånadersdagen.
Hon fick sina doppresenter av moster, morbror Anders och kusinerna som bland annat bestod i en massa Duplo. Gissa en som blev glad och invigde så fort vi kommit hem!
Ska inhandla en form av solskydd för lilltjejen så hon kan ligga ute. Minns att Elin och Andreas hade ett praktiskt litet "tält" för Noel. Kanske onödigt att låta henne ligga öppet i solen och förvandlas till mänsklig brikett. Ska kika efter hoppgunga och flytväst på Blocket också.
Huvudvärken vill inte riktigt ge med sig. Den är visserligen svag nu men ändock där i bakhuvudet bokstavligt talat.


Kommentarer
Postat av: elin

Vi har kvar tältet och tror det är helt så det kan ni låna. Noel lär inte ligga stilla i det i sommar! :-)

2011-04-27 @ 12:50:08
Postat av: Linda till Elin

Vi kanske kan köpa det istället? :o)

2011-04-27 @ 16:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0