Bajbaj!

Hej då DinEl, hejhej Vattenfall! Har skramlat lite vuxenpoäng och jagat förmånliga elavtal! Det vi haft nu ett år var tydligen riktigt bra med sina totala 86 öre/kWh. Inget ny-tecknande kan knäcka det om jag nu inte vore vd hos företaget eller liknande kanske, och att fortsätta hos DinEl skulle medföra minst 101 öre/kWh.
Om man lägger lite tid finns det pengar att tjäna genom att byta mellan bolagen och bara teckna deras nykundserbjudanden. "Prisjägare" kallas sådana enligt hon på DinEl :o) Eftersom de är så pass få jämfört med de vanliga (trofasta) kunderna så kan de ge så pass bra erbjudanden än om en befintlig tecknar nytt/förlängt avtal. Vattenfall erbjöd 97,38 för tre år så då slog jag till.
Enligt elskling.se kunde bästa resultatet Enkla Elbolaget erbjuda 97,83, och Vattenfall 98,71. Vid ett telefonsamtal var det dock 98,63 som gällde, men han kunde alltså gå ned ytterligare till 97,38. Då kunde jag även välja från vilken källa jag ville ha, så jag valde bort kärnkraft och körde på vatten. Vindkraft skulle innebära ett påslag på dryga öret per kWh.
Lite nöjd faktiskt med min insats! :o)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0