Sängen hägrar

Nyligen hemkommen från psykoprofylaxkursens andra och sista träff. Är mycket nöjd, liksom Oo då det känns som jag kan komma atta våga förlita mig mer på honom. Nu har han verktygen, metoder och är mer insatt i vad som kan komma att ske så att han kan ha koll när jag inte har det.
Är duktigt trött nu, känns som det mer eller mindre kommer att vara ett konstant stadium resten av tiden. Nu märker jag riktigt hur omständigt och osmidigt jag rör mig när jag går, ska in och ut ur bilen eller upp ur säng och soffa. Det är liksom inte så bekvämt längre, även om det inte gör särskilt ont. 

(Presenter till mig!)

Köpte en vetekudde som man kan spänna fast med kardborreband. Verkar mycket smidigare än den vanliga kudden då man med denna kan gå omkring med den runt tex höfterna eller axlarna. Den andra jag har kan man ju bara använda stillasittande eller liggande, och man får ofta rätta till den och så.
Oljan var bra till lite av varje för både mor och barn. En tanke jag hade var för att förebygga sprickor. Smörja, smörja redan nu i mellangården för att mjuka upp och öka blod-cirkulationen. Jag är skiträdd för att spricka! Kanske det inte alls fungerar, men finns det en chans att det gör det, så är den flaskan ett billigt pris!

Nej, nu ska det sovas! Ute snöar det, så vi får se hur det ser ut imorgon. Mysigt!!


Kommentarer
Postat av: Elin

Testa med oljan för att slippa sprickor! Jag hade också hört att man kunde göra det och testade ett tag! Sprack ingenting, och kanske berodde det på oljan? Vi kan ju säga det nu i alla fall :)

2010-11-24 @ 07:07:56
Postat av: Linda till Elin

Hehe, vi säger att det är tack vare oljan! Här ska smörjas! ;o)

2010-11-24 @ 13:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0