Ingen jäkla lunchlåda idag!


En favorit i repris, och det är så gott att jag nästan kreverar!

En del anser att plättar eller våfflor inte duger till annat än frukost eller mellanmål. Vad är det för trams? Lunch och middag funkar alldeles utmärkt!


Flåsar som en hund och svettas som en gris efter att ha hängt upp tvätten, gått ut med soporna och hämtat posten. Och vart kommer allt snor ifrån!?


Taket på vår brevlåda hade blåst av (igen), så i snöslasket fanns bara ett brev (ingen reklam kors i taket!) till lilla mig. Med oläslig underskrift som sig bör av en läkare, visade det sig vara från hon som jag besökte för mina ömma och svullna lymfkörtlar i armhålorna. Då "samma lite "kuddiga" finns kvar", är det väl bäst jag ringer henne då imorgon.
Är det för sent att önska sig en ny brevlåda i julklapp? En stor, utan lås! Kan gärna se lite rolig ut, som en val eller nåt!

Är förresten skitnöjd med nya kameran! Ska bara vänja mig lite mera vid touchscreen som den har istället för knappsatsen för att styra allting.

Gårdagens räkning gällande vatten och avfall avslöjade att vi på ett halvår dumpat 179 kg sopor, ej inräknat komposten. 358 kilo på ett år låter förvisso mycket, men ändå inte mycket med tanke på hur mycket det ändå känns som vi slänger. Fast mycket är ju mer skrymmande än tungt, så det ser väl mera ut än det faktiskt är. Fast vad vet jag? 179 kilo på sex månader kanske är skitmycket? Typ vad en familj på sex personer beräknas ha? Skulle vara lite intressant att ha andra att jämföra med. Kan tänka mig att klumparna från kattlådan bidrar en del ändå, för jösses vad de små liven kan producera! Ja, det låter bra, vi skyller på katterna, höhö!

Imorgon ska jag vara tillbaka på jobbet igen, för då ska vi få träffa den som eventuellt ska ta över efter mig. Dessutom ska det vara Tai chi-seminarium/prova på i Sportlifes regi på kvällen! Jag har ju alltid varit lite småintresserad av just Tai chi och något sådant borde väl ett tjockmagat snorsnörvlande fruntimmer klara av utan för mycket ansträngning? Frågan är bara hur populärt det är bland de andra instruktörerna att dyka upp där med näsan rinnande? Fast det har ju gått över till imorgon!


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag börjar misstänka att du hade tagit det mycket lugnare om du hade åkt på jobbet idag! ;o)



Och en fråga: Är inte innehållet i katternas låda komposterbart?



Kram!

2010-11-09 @ 15:32:57
Postat av: Linda till Anna

Höhö, suttit framför datorn i åtta timmar så kanske? Xo)



Men hm, kanske! Vet inte riktigt hur det funkar med sanden. Men om inte annat så brukar vi tömma klumparna i sådana där fruktpåsar, för i öppen kompostpåse måste man slänga den med en gång pga stanken... :oI

2010-11-09 @ 16:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0