En ny dag

Det var varm och skönt under lunchcachingen, men vad hände sedan? PANG sade det när värmen slog till och attackerade en där man kom ut från våra superluft-konditionerade lokaler. Från fleecejacka och stela fingrar till nästan kvävande värme och solsken! Behöver jag säga att det blev varmt i vår solpressade combatsal? Sju stycken deltagare blev det, men när jag ska stoppa i skivan, så hittar jag den inte!! Vad i!? Mindre panik sprider sig i kroppen där jag frenetiskt bläddrar bland mina skivor, bara gamla, 28 till 42 men ingen 43:a! Shitshitshiiit! Vad göra? En del gamla låtar har jag ju inprogrammerade men ingen uppvärmning! Köra en gammal och improvisera? Hur bra går det på en skala?
Så får jag syn på den brända skivan sedan vårt specialpass i Almedal, där har jag ju en del av det nuvarande passet, inklusive uppvärmningen. Tack och pris! Så det blir ganska bra ändå tack vare att jag har några gamla låtar jag gillar som jag pluggat in för lite variation innan byte av koreografi. Det blev faktiskt bara låt 1, 3 och 6 från nuvarande koreografin som jag hade på den brända skivan, tack å tack att jag kunde plocka andra för resten! Framför allt nummer sex hade varit svår att köra en gammal, för där har jag ingen speciell jag gillar och därför inte memorerat. Phuu! Nej, gick riktigt bra ändå trots den fadäsen, och det låga humör jag haft under dagen svettades bort tillsammans med mina förstående och goa deltagare! 
Det visade sig att jag glömt skivan i spelaren i måndags, så hon som körde dagen efter hade lämnat den i receptionen. Hon där hade dock inte tänkt på det när jag kom, men när jag frågade efteråt så plockade hon fram den! Man vill inte förlora en skiva, så i detta fall var det ju tur att det skedde på så liten anläggning att det bara varit en i salen efter mig.

Väl hemma hade snälle Oo fixat en ny middagsrätt, supergod! Kyckling med soltorkade tomater, spenat, vitlök och grädde! Ujuj vad mätt jag blev! Sedan spelade vi Mario resten av kvällen. En dålig början på dagen kunde inte få ett bättre avslut med renande träning samt god middag och sällskap av min Oo!

Det var en stund sedan jag hade en sov- eller morgonbild på min Oo, så tyckte det var dags igen. En mycket morgontrött Oo som ändock slagit upp sin laptop och noterat att en ny cache kommit ut i vårt område.
Hörde på nyheterna i morse att polisen gjort ett tillslag i Hells Angels lokaler i Gunnilse under gårdagskvällen. Det var alltså därför jag mötte de där knasiga polisfordonen på vägen hem igår! Insatsstyrkans eller vad det nu var som såg så "supercoola" ut att jag funderade på om det var en parodi av den typ man ibland kan se som omgjorda utryckningsfordon körda av privatpersoner! Hehe, undrar om insatssnubbarna uppskattat att man uppfattat deras häftiga åk som ett skämt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0