Snart läggdags

När jag nu sitter här i slutet av dagen erinrar jag mig att Fia spydde under natten. Undrar vart den kräkhögen hamnade? Hm.
Nåväl, lite mätta på sushi valde vi idag ett annat middagsställe i grannbyggnaden. "Kolgrill Kök & Bar" som tydligen var rätt nyöppnat(?). Rätt mysigt där inne och försynt och hövlig servitör som försåg mig med en god bit griskött och två gigantiska högar sås som lade sig som en tung blobb i magen. Perfa innan passet.




Oo hade med sig utskrifterna till två mysterycacher där jag glodde och glodde på det ena kryptot utan att fatta någonting.

De fåtal multicacher vi provat har alltid slutat i mycket tid och promenerande förgäves, så jag har blivit lite anti mot dessa. Oo å andra sidan verkar bara blivit mer beslutsam på att fixa någon sådan, så han hittade en kort rackare alldeles i närheten. Jag var tillbaka på Möllan, fast nu utan kavaj och bricka och såg Oo stega fram och tillbaka från nån björk eller nåt, och ta mig tusan, han hittade den! Vår första multi! Hehe, den var verkligen kort, men ändock uppfyllande av kriterierna för en multi!
Nu har han också upptäckt att den cache vi loggade intill E6:an efter en annan torsdagsmiddag inte loggats på geocachings hemsida, så egentligen har vi ju 234 hittade totalt! :o) Eftersom det var i september vi hittade den innebär det att GAIS-gården halkar upp till nummer 201, så Oo vill till den dånande motorvägen igen så vi kan logga den nu efter GAIS så den får ligga kvar på sin 200:e plats. Ack ja.

 
"Marknadsföringen" för vår kommande temaklass är på gång! Hehe, ska bli skoj!
I våra fack väntade en liten present, rabattkort hos Intersport är aldrig fel, och kommer att komma väl till pass! Tacktack!
Efter bara lite rännskita släppte nervositeten som vanligt när jag väl stod framför alla och musiken körde igång. Ösigt, svettigt och roligt, roligt!
Sitter nu lite småstel i överkroppen vilket jag ser som en tecken på att jag jobbat relativt bra ändå! :o)









Gulingen fick lite Statoilmärkt 98 oktan, och jag föll för frestelsen. Cred till mig dock då jag faktiskt inte öppnat den ännu!

Maja haltar fortfarande, men är nästan som vanligt i övrigt. Medicinen hon fick utskriven är sådan där pasta med doseringsspruta som ska tryckas ut djupt inne i munnen. Jag har lite tveksamma erfarenheter av dessa, då pastan haft en förmåga att stänkas ut när katten smart nog skakar på huvudet efteråt. Istället trycker vi ut dosen på lite färsk lax som vi sönderdelat och geggat in medicinen i. Det går hyggligt men vi tror att hon genomskådar oss. :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0