Rännskita


Oo behöver riktiga vinterkängor! Låga hikingskor funkar inte riktigt att jaga cacher med, framför allt inte när man är förkyld!
Dagens hittades i alla fall väldigt snabbt och lätt, så vi blev desto varmare när vi påpälsade trampade omkring inne på Ica för att handla lite.








Utan rätt verktyg och totalfrusen liten cache fick det bli en fotologg. Av tidigare nätloggar att döma var loggboken ändå i sådant skick att den inte gick att skriva i.
Jag har fortfarande förvånansvärt mycket energi. Har fixat lite middag (rester) men ska försöka ta det lite lugnt nu. Oo har somnat i soffan och jag ska ta mig ett bad.

Det där att man skulle bli trög i magen under graviditeten gäller inte för mig förresten. Tjohej vilken fart det varit senaste två dagarna, såpass att jag nu är så sönderskavd att den sköna känslan av att få skita (ursäkta) ordentligt knappt väger upp den efterföljande torkningsångesten!
För att fylla på den nu snabbtömmande tarmkanalen (ursäkta igen) hittade jag, ta-daa! Semlor i affären! Ååh så gott! Rålängesen sist ju och generöst med mandelmassa var det också!

Men oj, nu vred det till i magen igen, jag som nyss var på muggen! Ajajajajajaj!

Semlor och rännskita, smakligt inlägg!

(Som gravid fick man äta hur mycket som helst, var det inte så??)



Kommentarer
Postat av: Anna

Är det någonting på gång måntro??? Dagarna innan kan man vara lös... :o)



Kram!

2010-12-27 @ 19:13:24
Postat av: Linda till Anna

Vaa? Kan man?? Ganska många dagar hoppas jag i sådana fall! Typ fyra! Det bubblar och har sig ganska rejält fortfarande... Xo)

Kram!

2010-12-28 @ 09:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0