Ur fas igen

Man ska inte handla när man är hungrig. Man SKA inte handla när man är hungrig. Man ska INTE handla när man är hungrig! Men chiiiips, med dipppppp! Mmmmmmmm! Onsdag är väl minilördag va?
Dessutom behöver jag lite tröst här i halvmörkret, då en fas gått igen! Och Oo är inte ens borta! Exakt samma partiella strömbortfall, så nu har Oo dragit skarvsladdar tvärs genom halva huset för att säkra sitt "Bonde söker fru"! :o)
Något av våra tre hushåll gör så att säkringen går, men vi känner oss inte så skyldiga. Maten var lagad och klar, så både spis och ugn var avslagen sedan länge. Ingen tvätt- diskmaskin eller torktumlare, ingen bastu eller ens tv påslagen.
Eljouren skulle först ut till Saltholmen innan oss, så det kan nog dröja en stund innan vi är tillbaka i full kapacitet.

Kan bara konstatera att jag har en väldans tur som har ett stillasittande jobb! Trots det så hugger det smärtsamt till i höften nu emellanåt när dagen går mot sitt slut. Vetebältet - bra köp!
Oo har börjat packa BB-väskan, eller snarare väskorna eftersom vi har två mindre. Känns helskumt! Att packa väska alltså, inte att det är två mindre...
Nu: Soffläge!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kämpa på Linda! You rock!

2010-12-01 @ 20:03:41
Postat av: Linda

Haha, tackar!

2010-12-01 @ 21:41:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0