Snart slut!


Så himla snällt!! Fick småburkarna med gottigt av min uppdragsgivare och den stoora chokladasken av Preeti! TACK! Så himla gulligt tycker jag och skäms lite för att jag inte hade eller bjöd på något. Funderade lite på det, men det är ju inte som att jag slutar, det är ju bara ett uppehåll. Hur är "seden" egentligen inför barnledighet? Ska man bjuda på nåt eller inte?

Julbordet närmar sig, och tänkte kanske försöka hinna fixa de där extra garnnystanen innan. Fick med mig ett nystan som hon hade när jag lämnade tillbaka de felaktiga igår. Började sticka på det under kvällen, men det var helkasst! En skarv med stor knut, och på ett ställe var en av de tre "trådar" garnet består av helt av!
Vore toppen att hinna få tag i fler innan helgen, men butiken ligger på Avenyn, så att knö sig in dit nu i rusningstrafik bland julstressade shoppare, hitta någonstans att stanna och så göra ärendet känns sådär. Menmen, det lär ju inte bli bättre ju närmare julen kommer! Något jag ska fixa idag i varje fall är brända mandlar när vi ändå är inne på Liseberg! Ååh vad gott! Svinigt dyrt med äckligt gott! Mm, sådär så de fortfarande är varma!

Kommentarer
Postat av: Stoffe

Du kan sluta ha dåligt samvete. Det är upp till var o en om man vill bjuda på nått eller inte. ;)

2010-12-18 @ 00:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0