Smått och gott


En snapshot genom sidorutan över ett strålande vackert men iskallt Göteborg! På vissa ställen ned mot -15 plus den där typiska isvinden och den fina solen har inte mycket att säga till om. Brrrr!
Det sista föräldragruppsmötet innan våra beräknade förlossingar var rätt ok. Vi träffades där den öppna förskolan elelr dagverksamheten eller vad det nu kallas, håller till. Det pratades anknytning och generellt om tiden efteråt. Lite trögt till en början, men sedan fick killarna gå för sig vilket tydligen var ganska givande för dom enligt Oo. Vi pratade om lite allt möjligt, de olika förlossningsställena vi har att välja på, modersmjölkersättning, kläder och lite sådant om tiden efteråt.
En av tjejerna hade passerat sin beräknade dag nu, så där var det verkligen när som helst!

Här är i vilket fall min "blånad" i ena armhålan samt dess kuddighet orsakad av förstorad lymfkörtel. Vänstra sidan är något mindre och har ingen blånad heller. Det är ömt vid beröring, och direkt tryck gör ont. Ska försöka komma ihåg att boka in en ny provtagning så som läkaren ville där vid nästa månadsskifte.

Servade Gulingen lite med en liter olja då jag har så dålig koll att lampan måste tändas innan jag fyller på. Stickan var snustorr, oops!
Apropå priser och kostnader och inlägget jag gjorde om våra räkningar. Jag minns när bensinpriset smög över tio kronor litern. Vilka ramaskri och protester det var! "Bensinuppror" och namnlistor, men nu höjer man inte ens på ögonbrynen när priset tickar förbi tretton kronor per liter. Oo ska beställa tid för service av Saabis, och det lär ju gå på ett gäng tusenlappar. Dyrt att ha bil som sagt, men ack så nödvändigt för oss!

Kommentarer
Postat av: Anna

...och vi har rena sommarvärmen med -7. :o)



Det såg ju inte alls bra ut det där du har under armen. Kunde du inte bara fått ha den där bulan på magen - som är nog att tampas med. :o/



Kram!

2010-12-01 @ 11:44:47
Postat av: Linda till Anna

Åh, och så har ni ordentligt med snö också? Fubbigt! :o)



Mm, man tycker ju det!

Kram!

2010-12-01 @ 12:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0