Gamnacke

Enligt definitionen för höst, ska medeltemperaturen vara under tio plusgrader under en veckas tid. Det har vi tydligen nu på vissa håll. Denna morgon fick en del i och omkring Götet skrapa sina bilrutor. Vi med carport slapp detta, men päronen på vårt träd ser lite frusna ut. Kanske dags att plocka dom!



Ett trafikinslag från Mix Megapols trafikrapportör fick mig att frusta till:
"-Ta det nu lugnt och fint kring våra lastbilschaufförer. Man vet aldrig vad de har i sina laster. Det kan vara mat, det kan vara kläder, det kan vara dryck som ska komma fram inför helgen!"


Inför GAIS-matchen igår satt jag som en liten gumma på läktaren, med min tjocka grå poncho utanpå jackan, och en rödrutig filt kring benen! Men jag är glad att jag rustade mig så, för det var ingen värme! Dock noterade till och med en sådan fotbollsanalfabet som jag, att gaisarna spelade mycket bättre än senast jag var på deras match. Tydligen blev detta deras sjunde vinnarmatch i rad, 3-0 mot Örebro. Det är rejäl skillnad i publikantal mot IFK:s matcher, men GAIS-klacken gjorde ändå ett bra arbete tycker jag.

På vägen hem längs Gråbovägen fick jag plötsligt en orange blixt i nyllet. En av vägkamerorna! Shit vad rädd jag blev! Oo blev skitsur och besviken på mig, vilket var värre än en eventuell ny sådan där delgivning i brevlådan. Det var gamnacke resterande vägen hem. Jag vet att det är en risk att åka dit, på samma sätt som om jag skulle felparkera eller jobba svart. Kostnaden är dock högre, och när det väl händer är det ju så jäkla onödigt! Trots att jag vet att de sitter där, så glömmer jag dom ändå ibland! Skit också.

Nu är räkningarna betalda dock, och trots mina farhågor och bilreparationer för både Guling och Goldie, så har vi bra marginaler. Jag ska bara få min neurotiska hjärna att fatta det. Även om jag ser siffrorna, så känns det som att vi borde gå minus!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Hur många fortkörningar får man ha innan körkortet åker? 3 har jag för mig men är lite osäker...

2009-09-29 @ 13:18:36
Postat av: Linda till Stefan

Ingen aning. Trodde det hängde på hur mycket över gränsen man var, men låter iofs logiskt att en sådan åtgärd också skulle finnas. :o/

2009-09-29 @ 13:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0