Passa på

Har glömt kamerakabeln hemma, så det blir bildlöst denna gång. Både jag och Oo passade på att hämta våra nya körkort, samt fixa nya pass denna morgon. Jag har för mig att det tog några veckor när jag förnyade mitt pass förra gången, men nu är det max en vecka! Grymt juh, så har vi klara pass när vi åker till Barcelona.
Fick ta om fotot fem gånger eller något, då håret föll ned framför ena ögat (sänk hakan tack, jamen då trillar det ju ned!), jag stod för långt fram eller tittade inte i kameran. Effektiv hantering dock med många luckor för alla som stod och hängde på dörren när de öppnade.
Passet igår gick bra, jag var grymt taggad, och körde så jag fick huvudvärk när det var över. Eftersom denna vecka haft tema teknik, så gick jag igenom sparkarna efteråt för de som ville. Ylva gick igenom slagen på sitt pass i tisdags, så jag var hemma ganska sent. Vaknade vid tretiden av det rytmiska dunkandet i huvudet, men hittade inga tabletter. Provade tekniken att föreställa bort huvudvärken, ge den en form, färg, se den framför mig och hur den förflyttade sig ned till nacken där den var mer hanterlig. Kanske var jag superb på att föreställa mig, eller så var det glaset med juice jag drack i brist på tabletter, men jag somnade om i varje fall. Sov dock kasst och drömde om blodiga katter som övergick till barn som jag skulle spola av med vattenslangen hemma på gräsmattan vid huset i Piteå.
Nu är värken bara ett litet störmoment någonstans där bakom som blotta vetskapen om att det nu är fredag hjälper till att dämpa.

Lunch med Oo på stan, och ingen av oss har en susning om bra lunchställe, trots att vi är mitt i Göteborg. Borde ju finnas massor! Sedan får jag försöka låta bli att shoppa oväsentligheter medan jag väntar på naprapaten. Är ju lite sugen på Wii-spelet Mario Winter Olympic games. Men då ska man helst ha den där Wii-boarden som följer till Wii-fit, också ett spel jag är lite nyfiken på. Det är dock på gång med en ny, Wii-fit plus, så om jag nu ska satsa på en board, så får jag vänta till slutet på månaden då plusset släpps.
Oo väntar spänt på nya Zelda till DS. Det förra var ju så himla finurligt att det ska bli kul att se vad de hittar på till nästa. Professor Layton och Pandoras Box är vi ju klara med nu. Bara lite bonusgrejer kvar :o)

Oo ska kolla på GAIS-match ikväll, och sedan träffa en kollega från Malmö, så om det inte blir för sent kanske jag får hämta honom i stan, alternativt busshållplatsen. Får packa övernattningsväska och cachegrejer ikväll eftersom vi drar till Skövde direkt efter innebandyn imorgon.
Rolf ringde igår och frågade om jag ville vaktjobba på Tre Kockar imorgon, vilket ju blir svårt. Tydligen stod de helt utan vakter nu, och så lönehelg! Hoppas det löser sig.

Nu ska det bli Javaprogrammeringsplugg! Knepigt men intressant!


Kommentarer
Postat av: Anna

Nej. Om du ska köpa nåt så tycker jag Wii active. Wii fit är inte bra. Förutom att det är en våg kopplat till det och brädan. Men hur kul är det? ;o)

2009-10-23 @ 15:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0