Lite bilder

Han må ha satt på sig sin mest oskyldiga min, men min nye naprapat var inte nådig! Visserligen är väl själva syftet med ett naprapatbesök att det ska göra ont, men det hindrar inte deras offer från att gnälla ynkligt över deras behandling. Även denna gång fick jag demonstrera min icke existerande svank, och det faktum att jag inte kan sätta mig upp från liggande ryggläge. Hjälplöst låg jag där och famlade med armarna i luften som en sköldpadda på rygg, medan David fashinerat skrockade åt mig. Nej, hon kan ju faktiskt inte!
Upp på fötter, böja sidled och framled, vrida höger, vrida vänster. Uppenbarligen mindre rörlig åt vänster, tillika vriding åt höger. Magläge på britsen, nån smet i händerna och så massakrering av nedre delen av ryggen. Aough! Luften både bildligt och bokstavligen pressades ur mig, och smeten visade sig vara nån salva som genast började bränna som eld! Nu är det kväll, och det bränner fortfarande, och effekten kan sitta i två till tre dagar! Den går inte att tvätta bort, och har man det på händerna, skulle man inte klia sig i ögonen eller ta på andra...känsliga delar på kroppen. Jag fick styrka två, men tydligen finns en tredje, plus något som han själv kallade för "djävulssalva"! Hans teori till min svanssmärta var i varje fall de småmuskler och senor som utgår från nedre delen av ryggraden mot bäckenet, att de är spända och "sliter och drar" i svansen. Min ryggmuskulatur var tydligen större på vänster sida, och mer spänd, därav min mindre rörlighet vid vänster "lutning" och höger vridning. Han gav nedre ryggen en rejäl omgång som sagt, så svetten rann på mig, och högljudd klagan inte kunde hållas tillbaka. Han var dock helskön kille med mycket humor, så vi hackade på varandra ganska bra där medan han böjde och bände mina ben i alla möjliga vinklar (bakåt och uppåt?).
Som avslutning fick jag en sorts värmeplåster över svanken som är lite mildare än den där krämen, och som ska sitta tills det trillar av om två-tre dagar. Det värmer gott det också kan jag säga!

Våra nya/gamla körkort! Inte Vägverket längre, utan Transportstyrelsen som utfärdar dom nu tydligen. Gott att ha uppdaterad legitimation nu i varje fall, med namn som överensstämmer med våra nya betalkort. Oo fick ju förklara när han skulle göra ett köp medan han fortfarande hade det gamla körkortet :o)

Sedan blev det ju förnyelse av pass, och där är det numera fingeravtryck som gäller också. Om jag ser gravid ut på bilden, så lovar jag att så inte är fallet! Jag bara svankar ordentligt. Jag har ju en svank, faktiskt, någonstans, typ.
Brr, sitter nu och fryser, men med brännande svank. Skumt.
Oo är på GAIS-match, och jag kan bara tänka mig hur kallt det måste vara att sitta där på läktaren!

Vår lunch idag blev till slut på Golden days, ett stort men ändå trångt ställe där de uppenbarligen sparar in på belysningen. Men salladsbuffén var gigantisk och fisk- och skaldjurssoppan jättegod!
Efteråt var det så pass kyligt ute att jag slog ihjäl tid inne i Nordstan. Fyllde på Reliv-lagret (huvudvärkstabletter), köpte ett par handskar och en sjal, en ny kalender för nästa år, lite fejkblod inför skräck-combaten på tisdag, och satte mig i frisörstolen! Panache i Femmanhuset osar liksom de flesta frisörer inne i stan av en strävan att vara "hippa, unga och fräscha". Majoriteten av de anställda var så tighta små tjejer att jag kände mig urgammal. Fick dock en manlig frisör, men antingen var han som Oo som måste titta vad det än är som rör sig i ögonvrån, eller så var han kär i någon av småtjejerna. Han kollade mer mot utgången där de rörde sig, än på gammelkärringen han borde fokusera på! Snipp, snäpp, bränna sönder hårbotten med hårtorken, nåt pulver därpå som tydligen var det nya fantastiska medlet för volym, och så 450 spänn tack och hej. Det såg ut som han strödde bakpulver eller talkpuder i skalpen på mig, och så gnuggagnuggagnugga! När jag släpptes fri från den där klippkappan försökte jag dra fingrarna genom håret, jo tjena! Luktar skumt gör det också, och liksom alla andra hårprodukter som frisörerna envisas med att sätta i, så håller det typ tills man kommit ut genom dörren. Fast det kanske är mitt brända kött som luktar.
Tog en sväng på Åhléns och passerar obönhörligt deras parfym- och sminkavdelning eftersom den är vid in/utgången. Den är ju gigantisk! Och produkterna hur många som helst! Och stanken! Jag fattar inte hur någon kan arbeta där, liksom Kicks och sådana ställen. Jag har huvudvärk inom 20 sekunder! Orka hålla på med alla dessa sminkattiraljer!? Skrämmande med de tjejer som knappt går utanför dörren utan att ha tagit på sig sin mask, knappt ens visar sig sminklös för sin pojkvän. Kanske inte så konstigt i och för sig, för killen skulle ju tro att han har en annan tjej i sängen. Alla har väl stött på någon sådan tjej, som när man väl sett dom rentvättade knappt känt igen människan. Varför sminka sig till oigenkännlighet? Fast i deras fall blir det väl sminka av sig till oigenkännlighet, då 98 procent av deras vakna tid är med masken på. Huga!

Oo vid cachen vi tog igår i stunden mellan middag och träning. Den låg jättevackert till med utsikt över in/utloppet från Göteborgs hamn!
 
Oo har ju fått sin Dongel nu till laptopen, så cachen kunde snabbt loggas när vi var tillbaka till bilen. Teknikens under!

Sedan jag kom hem har jag rastat dammsugaren och kört ett täcke i maskinen. Vi upptäckte en Fiaspya i det när vi skulle lägga oss igår. Nice. Plockar fram ett av extratäckena, och idag kommer jag hem och hittar en ny i det täcket! Jag lovar att hon hämnas för att jag kammade henne i förrgår!
Oo köpte Friluftskartan för dyra pengar, och jag har försökt installera och ladda ned den till GPS:en, men det går inte! Programmet hävdar att GPS:en saknar något för att den ska få riktig kontakt, någon inställning eller nåt som jag inte hittar! Grrrr!

Nej, nu ska jag packa inför innebandyn och övernattningen imorgon. Ska förbereda matsäcksmackor vi kan hugga in på efter träningen. Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Elin

LÅter som en otäck salva.. men hoppas den hjälper :)



Har också fått det där bakpulvret i håret en gång hos frisören, och det blev og mer volym men inget jag spenderade pengar på... Kanske kan ta vanligt bakpulver?! :)



Hoppas ni får det mysigt i Skövde idag!! :)

2009-10-24 @ 10:24:46
Postat av: Linda till Elin

Ja, det var säkert svindyrt för den där lilla burken!

Tackar! :o)

2009-10-26 @ 10:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0