Lördagsbilder!

Upptäcker att jag ju totalt missat bilderna från lörDAGEN! Så innan jag kryper i säng efter innebandyn, får jag göra en liten recap!
Oo spelade innebandy, jag körde combat. Därefter pälsade jag på mig ordentligt med tanke på de kommande timmarna i Skandinavium. Min stickade poncho är verkligen varm! Rätt tung dessutom, men riktigt go! Under hade jag dessutom långärmad tjock sticketröja, och under den en långärmad underställströja, och under den, ett underställslinne! :o) Kan säga att jag inte frös!
Medan vi väntade på Andreas, tog Oo en öl i baren en trappa ned.




Jag har ju nämnt den där "pucklastbilen", och visst är den söt! Själva hockeyn kan vara lite kuligare att titta på än fotboll, då det händer mera, men samtidigt går det så fort att jag inte hänger med. Stackars Oo får till var och varannan avblåsning: "-Vad hände nu då?"
Dessutom kommer jag på mig själv att mer intresserat betrakta det som försiggår på andra platser än just isen, som läktaren, personalen och så vidare. Heh. Tycker dessutom det är rätt fräckt hur de lyser upp Skandinaviums fasad när det är matcher. Inga tveksamheter om vad som pågår där inte!

Därefter blev det gomiddag med Tomas och Monica. Mört kycklingspett med massor av tzatziki och annorlunda friterad potatis. Blev vansinnigt mätt! Efteråt drog vi en sväng till Stefan som hade fått något problem med sin digitalbox. Medan pojkarna grejade, tog en konjak och tjötade, somnade Linda gott på Stefans rörliga madrass! Den är go den!
På vägen hem lyckades jag få en halvdan bild på Lisebergs "gran" som syns på långt håll. Tycker det är kul att de gör en sådan, för tänk vilket projekt!


Själva "Jul på Liseberg" har ju öppnat nu också, och det är rätt mysigt att gå där med all belysning de har. Jag tror vi har kommit oss dit varje år faktiskt. Inte så jullikt dock på premiären som var i helgen, då det föll ett enerverande duggregn hela kvällen.
Nej, nu är det sängen som gäller!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Ush.. långt mellan uppdateringarna.. kan nästan tro att du jobbar... hemska tanke... :o)

2009-11-17 @ 15:41:03
Postat av: Linda till Stefan

Hörrödudu! Den som väntar på nåt gott eller? Xo)

2009-11-17 @ 15:43:25
Postat av: Stefan

väntar alltid för länge...

2009-11-17 @ 18:29:28
Postat av: Linda till Stefan

Tålamod är en dygd? :o)

2009-11-17 @ 20:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0