Skräckblandad förtjusning

Christoffer är hemma idag. Jag och Helena tog en lunch i kontorsrestaurangen, där vi hamnade på ämnet barn. Vi har ganska lika inställning till dessa, och hade ganska roligt åt dess allehanda skräckscenarion. Bajs, skrik, gnäll, kladd, sömnlöshet, kräk, rastlöshet, och det faktum att vi faktiskt vill ha barn (jo, faktiskt!). Vi kom fram till att vi blir ypperliga mödrar, för förväntningarna är så låga att det inte kan bli annat än positivt!
Mitt ex med sin nu drygt årsgamla avkomma sade faktiskt rakt ut att han saknade sitt gamla liv. Hur ska man tolka det? Man kanske inte ska tolka in för mycket? Eller så gör jag ett försök:

1. Saknar sitt gamla liv = önskar att barnet inte fanns (innefattar de som sticker ifrån sina barn)
2. Saknar sitt gamla liv = önskar att barnet inte fanns (de flesta som faktiskt stannar kvar, men härdar ut)
3. Saknar sitt gamla liv = önskar att barnet inte fanns (de flesta som faktiskt stannar kvar, men härdar ut, för kärleken är ju en helt annan och obeskrivbar. Motsägelsefull, men sakna kan man väl ändå?)
4. Saknar sitt gamla liv = önskar att barnet inte fanns (de flesta som faktiskt stannar kvar, men härdar ut och bara råkar slänga ur sig kommentaren i ett anfall av trötthet, för det ju är så mycket annat som tillkommit i livet nu som ändå är bättre och väger upp avsaknaden)
5. ?

Mannen bakom kommentaren följde (naturligtvis) upp med nummer 3 i nästa andetag.

Nu har jag dock redan behandlat barnfrågans vedermödor så många gånger, att det är tämligen meningslöst att älta den mera. Men snälla, kom inte med: "Kvinnor har fött barn i alla tider"-kommentaren!

Little Richards "Tutti Frutti" är låt nummer fem i koreografin. Småkäck kanske, men tjatig i längden. "Johnny B Good" i nuvarande koreografin är mycket bättre! Nya nummer sex, Nickelbacks "Burn It To The Ground" är riktigt tung, medan Rezonances "Sweetheart" är mera jag, låt nummer tre remixad på passet till nästan sju minuter! Pust!
Jag börjar dock bli lite nervös för att hinna lära mig koreografin till på tisdag! Jag måste se till att hitta en sal att träna i till helgen! Kanske är det combaten jag ska sluta älta? Hm.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Att du inte kombinerar dessa frågor och börjar med husmodersgymnastik? ;o)

2009-05-26 @ 14:50:36
Postat av: Linda till Stefan

Hahaha, combat och bäbbisar, finfin kombination! Och tänk att ett så snällt ord som "husmodersgymnastik" kan låta så vansinnigt megatråkigt!!? :oD

2009-05-26 @ 15:40:26
Postat av: Elin

Haha, det var riktigt finurligt... Husmodersgymnastik! :) Skulle kanske va nåt nu då! :)



Tycke rinte du ältar vare sig bebisar eller combat, din blogg är ju till för ditt tyckande och tänkande.. :) Alltid spännande att läsa hur du ser på saker och ting ju :)

2009-05-26 @ 16:05:47
Postat av: Anonym

Det är sant, mitt offentliga bollplank, som kryddas av givande feedback, tyckanden och kännanden av andra! :o) Även om jag kan finna det lite svårt att se spänningen i mina knepiga tankar emellanåt! :o)

2009-05-26 @ 16:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0