Foto på gott och ont!

Combatreleasen gick kanon igår! Phu! Jag tillbringade tiden innan passet på Frölunda torg, där jag inhandlade en rejäl rulle Leukoplast och en vit träningstop för 150 spänn. Det tyckte jag var rätt ok, då mitt andra linne av någon anledning har blivit...kortare.

Körde några varv med tejpen och snörde på mig de gamla skorna rätt rejält. Det kändes ganska ok, och höll hela passet! Sedan var det en annan femma när man skulle dra loss hela tejpen, och man fruktade att hela blåseländet skulle följa med!
Men det gick bra, den är i oförändrat skick. Kanske lite mera ilsken bara.

Mästarinnan i att inte höra av sig, tog sig i kragen och ringde upp till Norrbotten på vägen hem. Och efter lite pikar som inkluderade icke klickbar bild på mig och Oo i headern, och utebliven fotorundvandring i vårt nya hus, tänkte jag vara en lydig vän och göra som jag blivit tillsagd! På gott och ont! Mina lama protester att det ju inte finns mycket att fota hemma eftersom vi inte har några möbler, trycktes ned i skoskaften. Så okej, jag tog en runda efter hemkomsten och fotade precis så som det nu ser ut där hemma! Skyll er själva!

(Ryggen mot spisen)  (Typisk skrubb? Snälla håll med!)

(Ett sovrum...eller arbetsrum. Snart.)  (På egen risk Emma! I madrassen)

(Normal bild. Eller ja, till hälften iaf)  (Vy upp mot loftet)

(Från madrassen)  (Arbetsrum...eller sovrum. Snart.)

(Stora badrummet, från toastolen)  (Samma, från dörren) 

(Från sovrumsdörren)  (Sovrummet, från balkongdörren)

(Från tvättstugedörren)  (Från tv-hörnan)

Struntade i andra badrummet och tvättstugan, de minsta stökiga "rummen"! Sådärja, alla mina ambitioner att visa "innandömet" när det var fullmöblerat, välstädat och snyggt borta med vinden! Kan kanske få en ny chans när det tillfället ges? Någon gång. I framtiden. Typ.

Men en annan bild! Denna fantastiska sjal i silkesgarn mötte mig när jag kom till jobbet igår! Helena hade stickat den som avskedspresent till den dag jag skulle sluta! Nu blev det ju inte riktigt så, men jag fick den ändå! Visst är den fin?

Maja verkar må ganska bra. Äter och dricker, även om det är med lite besvär då kragen stöter emot golv och skål. Hon är naturligt nog lite mera dämpad, och lider nog över att hon inte kan tvätta sig. Men hon äter duktigt sin medicin som Oo rullar in i en bit ost.

Såret på huvudet kan se ganska torrt och fint ut, men när man baddar och trycker lite, så kommer det rejält med läskigt ljusbrunt var.
Hon sov med huvudet på min arm hela natten. Hade lite besvär i början när hon skulle gå in som vanligt under täcket, och kragen tog emot överallt. Såg ganska roligt ut sedan med bara det trattförsedda huvudet uppstickande ovanför täcket! :o)

Den övertäckta sandlådan bjöd på lite problem när hon skulle ut. Oo fick hjälpa henne, så nu är locket av.

Idag är det fredag och ännu en strålande dag är på gång utanför fönstren!

Johan hade förresten blivit kontaktad av Bredbandsbolaget under matchen igår. Var det ok om vi kompenserades genom att slippa betala flyttavgiften på över 600 (eller var det 700?) spänn? Det tyckte han var ok, så det känns skönt att det är ur världen nu och vi har nät igen!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för bilderna! Jag (och Emma) ska spana in dem bättre på söndag när vi kommer hem från Kåbdalis.



Wow, vilken sjal!!! Så vill jag också kunna sticka... :o)

2009-03-20 @ 12:21:17
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Stefan

Vem har ni anlitat som home-stylist? ;o)

2009-03-20 @ 14:38:23
Postat av: Linda till Anna

Bryt inga ben! :o)

2009-03-20 @ 15:12:06
Postat av: Linda till Stefan

De kallade sig JohLins amatörstyling AB. Konstiga typer, och se hur det blev! ;o)

2009-03-20 @ 15:12:57
Postat av: Anna

Vad kul att få se lite bilder. Emma gillade grimaschbilden och ville återgå till den flera gången under fotovisningen. :o)

2009-03-22 @ 19:39:59
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

Hoppas du haft en härlig dag :)

allt väl?

2009-03-22 @ 19:46:25
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Linda till Anna

Haha, vad bra! Jag som fruktade att den skulle ge henne mardrömmar! :o)

2009-03-23 @ 08:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0