CSN



Wo-hoo! För första gången är mina CSN-inbetalningar nere under 900-kronors strecket! För att inte tala om den totala skulden som sjunkit under 300 000 strecket...

Jag tänker inte på dessa automatiska utbetalningarna, de bara ligger där och tickar i godan ro. Jag kommer aldrig att kunna betala tillbaka, men tackar min lyckliga stjärna för att jag är så pass gammal att jag fick ta det lån som avskrivs när jag är...öh, x antal år gammal. 65?
A-kasseavgiften gick ned detta år, vilket man tackar för! Jag har förstått att min avgift är rätt låg? Vad ligger andra på? Det skulle vara lite intressant att veta.

Snart är det helg. Den sjungande fisken har kört sin andra melodi (ingen känd jag känner igen), men jag tar tillbaka det jag skrev att jag kanske har tid att lära mig den. Nyss verkar dess ägare med kollegor haft någon form av avtackning. En har tömt sitt skrivbord och gått med en flyttkartong i händerna, och min granne intill har fått blommor. Jag har snappat upp att han ska vara här nästa vecka i alla fall. Jag känner inte till fiskens öde, men det lär jag väl tids nog märka...


Fick detta mail av en inköpare. Det är trevligt att känna sig behövd! :o)
Jag har i några dagar hjälpt honom med ett ärende, så jag visste vad det handlade om.

Men nu är det snart helg! Hoppas ni alla får en bra sådan!

Kommentarer
Postat av: Marita

Men hallå där du....huveröds hund o katt...det är ju nästan granne med mig väl???eller finns det fler ställen med det namnet?



Hoppas du får en bra helg-här laddas det för en långpromenad....igår skulle vi varit på fest-o idag på kalas.....allt är inställt ifall det är magsjuka vi har här....ja ja får se det positiva jag äter inget onödigt denna helg iallafall:))



//Marita

2009-01-31 @ 09:35:59
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Marita

Huveröds finns i Kållered också (och Backaplan) vad jag vet. :o) De är rätt bra tycler jag då de har det mesta för "barnen" :o)

Långpromenad låter ju inte så dumt, hälsosammare än än fest och kalas iaf! ;o)

Men jag hopaps ni klarar er från magsjukan! :o/

2009-01-31 @ 16:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0