En snapshot ...

En snapshot på Svenska mässan där jag sprang medan Johan hade fotbollsskolan. Det blev lite i kortaste laget, men husvisningarna väntade.



Hann ändå spendera de kontanter jag hade och mer därtill! Jag fick inrikta mig på den avdelning som tilltalade mig mest, den skönlitterära med de större bokförlagen och bokhandlarna! Stötte på Skogsvårdsstyrelsens monter där de sålde sina fina planscher för bara 20 spänn styck! Jag beställde sådana mycket dyrare från dom via nätet för längesedan! Några tog jag till skolan, där de förstördes, andra försvann i flytten. Tycker de är jättefina! Köpte "Våra skogsträd", "Ätliga bär" och "Rovfåglar" 1 och 2. Stieg Larssons har jag läst, men bibliotekslånad. Självklart måste jag ju även äga dom, och har bara väntat på den tredje i pocketform! :o) Koontz och Marklunds är så nya att jag inte orkar vänta på den lilla mjukare utgåvan.

Huset i Landvetter var helt ok, men riksväg 40 var lite väl påtaglig med sitt ständiga motorbrus.
Olofstorp var stort, och precis lika fint som det presenterades på nätet. Det hade allt man ville ha förutom öppen spis, men låg lite tråkigt alldeles intill vägen. Ingen stor vältrafikerad väg visserligen, men en genomfartsled till vidare områden längre in. Sedan är det för dyrt för oss. Det har allt som sagt, men då kostar det också. Nästan tre mille känns för mycket, är för mycket! Samma standard, trevligare läge och roligare planlösning på det andra huset i Olofstorp som vi såg i fredags, dock mycket mindre, men också mindre pris.
Mäklarna är ju pigga på att ringa efter man varit på visning, så vi får höra om någon annan lämnat något bud.

Fick elak huvudvärk och blev sketastrött på vägen hem. Johan bäddade ner mig innan han fixade tidig middag. Han har nu åkt på GAIS-match medan jag tänkte skriva färdigt här och påbörja Liza Marklunds bok!
Imorgon är det måndag igen... hurra.

Ska förresten hoppa i

Kommentarer
Postat av: Elin

Vilken cliffhanger.... vad är det Linda ska hoppa i????



Jag gissar på dammen! ;)

2008-09-28 @ 17:10:30
Postat av: Anonym

Heh, det blev visst nåt galet...Men kanske inte så dumt ändå? Borde kanske börja med lite cliffhangers?? ;o)

2008-09-28 @ 19:29:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0