Gött med helg!



Efter en intensiv vecka, känns det skönt med helg! Jag hann precis hem och vända efter jobbet, pga en olycka mitt i Gnistängstunneln, innan husvisningen.
Huset var jättefint! Allt var liksom fräscht och "klart", bara att flytta in. Utsidan hade det inte gjorts mycket med, så en altan tex, och "väg" från carport till entré behöv. Inga panikgrejor dock.
Vi tyckte väl att det kunde varit ett rum till, plus en extra "allrum", men hur nödvändigt är det egentligen? Vi måste ju också inse våra ekonomiska begränsningar, för huset hade allt man behövde plus lite till, och det var läckert! Vill vi ha mer? Tja, då är det bara att gå ned i standard eller åka ännu längre från stan! Vi tyckte det såg så roligt ut, i korsningen där man svängde in till området där huset låg. Området var jättestort, kuperat med hus överallt, och så mycket som var till salu!
Området har bestått av mycket sommarstugor som nu köpts upp och fixats till. En F-9 skola byggdes, vilket förklarar byggboomen...
Det ska bli intressant med det andra vi ska se på imorgon också, som är i samma ort, något dyrare, lite äldre men större! :o)

Direkt efter visningen åkte vi till Elin och Andreas för mumsiga tacos! Okynnesåt naturligtvis så man blev för mätt!  Efteråt blev det "Trodde du ja!" :o)
 

Andreas har sin halloweenlook klar! Och jajjemänsan, det är en mascaramustasch Elin har! Visst är dom fiiina!?
Själv fick jag utmaningen att knäcka ett ägg i håret, smeta in det och låta det sitta i resten av spelet...Nej, jag antog den inte! Tänk att skölja ur eländet!?
Relativt tidigt tackade vi för oss, för vi skulle ju upp i ottan och spela innebandy! Urk, man dumförklarar sig varenda gång klockan ringer 07.00. Det är lördag, och man ska frivilligt upp för att få benen misshandlade av svidande innebandybollar! Johan fick in en fullträff mitt på min högre skinka, så nu har jag en solklar röd cirkel med små vita prickar där (hålen ger ju inga märken)!!

Efter en rejäl frukost slocknade Johan i sängen. Jag hade inte ro att sova mitt på dagen, så jag stuvade i en tvättmaskin och drog till Kungsbacka för lite shopping. Mina svarta träningstoppar har hamnat i det stadiet att, oavsett om de är nytvättade, luktar apa efter en användning! Ok, efter typ tio respektive sex år har de kanske gjort sitt!
Men att hitta nya! 400 spänn för en sporttop/bh-utan-bågar? Glöm det! Hittade till slut för 250 pix (wow...), men då fanns inte svart. Bara för att jag inte ids ge mig ut och shoppa efter sådana igen, köpte jag två så jag nu ändå har! En vit och en röd... Dessa toppar kan man ju inte ha enbart upptill...eller jo, det kan man, men inte som instruktör framför en klass. När man är ute och lubbar själv eller gör något, men det blir lite väl mycket hud som instruktör. Tycker då jag. Menmen, en annan "vanlig" top var lika hopplöst svårt att hitta! Alla ser ju likadana ut, och är skittråkiga. Jag gick bet. Vägrade helt enkelt betala nästan femhundra spänn för något jag inte ville ha!

Provade ett par vita långa Nike träningsbyxor. Grymt sköna, och billiga (var på Freeport), men ganska snart förstod jag priset. Att jag hade trosor med Snobben på hade mina deltagare längst bak kunnat se utan problem! Vem är det som designar kläderna egentligen??

En grej som verkar vara på modet nu, och som jag faktiskt gillar: De tjocka, långa polotröjorna! Gärna stickade och med tjocka halsar (heter det så?). Tycker tom det kan vara snyggt med bara sådan lång tjock sak, tights och något stövelliknande! Kunde inte motstå en sådan tröja på Sisters! Svart (såklart), med kort ärm, så jag får ha något långärmat typ vitt under. Varm å go!

Nu har Johan vaknat till liv. Eller ja, mer eller mindre. Han är som en zombie! Ska vi tro att det blir någon storhandling idag? Det hinns ju inte imorgon, då vi har husvisningar på var sin sida av stan, innan han ska på GAIS-match. Jag tänkte besöka Bok- och biblioteksmässan medan han har fotbollsskolan. Såg att Liza Marklund hade ny på gång!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vilka otroligt snygga bilder du fick på oss! :)



Träningskläder är svårt att hitta bra! De är ofta ganska dyra så man vill ju verkligen ha något som sitter bra och som funkar att träna i också! :):



2008-09-27 @ 17:11:08
Postat av: Linda till Elin

Ja, visst blev de bra! :o)



Man får försöka resonera att de håller kvalitétsmässigt i många år... Mina gamla har gjort det iaf.

2008-09-27 @ 19:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0