12.50

Lunch bestående av gårdagens tacorester var en smaskig och mycket mättande sådan! Är fortfarande förvånandvärt trött och seg. Det har varit väldigt lugnt på ärendesidan ( är alla inköpare på kurs?), så sitter med stegguiderna. Combatmusiken går i öronen. Himmel vad det bubblar i magen!
Har kollat lite på hemnet.se, och det finns verkligen hur mycket hus som helst nu! Hittade några fina i Olofstorp som dock Johan dömde ut med en gång. Bland inbitna Göteborgare är tydligen detta område bara ett enda big NONO! Men hur ofta är inte dåliga rykten överdrivna, och drabbar större område än vad som kanske är fallet?

När jag och Thomas skulle flytta till Stenungsund, frågade jag både Turistbyrån och mina blivande kollegor, var man skulle leta lägenhet. "Spelar ingen större roll, bara inte Hasselbacken!", var svaret man fick. Det var knivslagsmål, bara invandrare, bråk och stök vardag som helg. Just då fanns det bara ledigt just i detta område, så vi hamnade i en trea där och trivdes jättebra! Lugnt och beskedligt, där enda "bråket" kom från pojken ovanför som hade någon form av diagnos, vilket knappast kan tillskrivas bostadsområdet...

Nu ska vi i varje fall titta på några objekt där ute som såg väldigt fräscha ut, men så gör det ju alltid på bilderna. Rykte eller ej, så tycker jag i varje fall att man kan titta? Kriminaliteten hittar man överallt, och de verkligt stora brotten döljer sig lika väl bakom fina villafasader som kommunalägda hyreshus. Så länge man slipper uppleva eländet själv så är allt ok, eller hur?

(Fick ett ärende...)

Var var jag? Tror jag var mer eller mindre klar med mitt lilla utlägg ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0