Öm i svansen...

...men sitter ändå här för att skriva några rader! Ser att våra nya grannar håller på att flytta in. Undrar om de tänkte något när de upptäckte att det vårat större intilliggande var till salu? De har grejat rätt rejält i köket och tapetserat med storblommigt mönster i brunt och blått tror jag det var.
Både jag och Johan tänkte på vårt gula badrum med sina gulblommiga tapeter. Det hade ju varit perfekt för dom??

Morgonens innebandy är avklarad och jag har filat på inköpslistan inför storhandlingen. Johan hjälper en annan granne frakta undan den gamla lekplatsutrustningen som byttes ut under höststädningen.
När han är klar ska vi dra till Maxi coh spendera pengar. Johan bläddrade i någon lokal tidning "Hallandsnytt" eller nåt sånt och brast ut i skratt.
Ica Kvantum i Kungsbacka erbjöd superbilliga bananer för 14 och nånting per kilo! Två sidor längre fram hade Ica Maxi i Kungsbacka bananer för 4 och nånting per kilo! Undrar om Kvantumägaren blev lycklig när han såg den?

Nej, nu är jag så hungrig, och trött på att ha Fia trampandes framför tangentbordet, att det får vara nog.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hehe, kul för handlaren när han inser att hans superbilliga bananer är 10 kr dyrare /kilo än Maxis.... Hoppas han skrev fel i sin annons och också menade 4 kr... men å andra sidan så märks ju inte det i annonsen så han får nog ändå bita i det sura äpplet (bananen) =)

2008-10-26 @ 09:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0