Regn och rejäl vind

Måste ju visa det färdiga resultatet! Jag struntade i tofsarna som ska vara runt hela nederkanten. Den är varm, vilket är perfekt på jobbet!

Idag ska det bli riktigt ruskväder, och där jag nu sitter kan jag höra hur vinden härjar och regnet strilar. Ganska mysigt faktiskt! Lite obehagligt blev det efter Älvsborgsbron, där det helt plötsligt small till i vindrutan och all sikt försvann. En mötande bil plöjde igenom en rejäl vattensamling, så vattenkaskaden hamnade rätt över gulingen. Det blev samma obehagliga effekt som vid möte med lastbil i snöstorm.

Det blev lite väl sent igår, men inte bara för bloggande! Jag tog fram saxen och klippte Johan, då det var dags igen. Sedan när resterna ändå skulle dammsugas, tog jag hela övervåningen. Tvättmaskinen fick köra en omgång också! Himmel vad lyxigt det är att ha tvättmaskin tillgängligt när man vill! Tänk allt spring man gjort i trapphus och källare, kånkande på tvättkorgen! Himlastigen i Umeå hade dock det bästa tvättstugealternativet av alla de olika jag stött på. Där fanns en tvättstuga med två maskiner på varje våning! Och vi var fyra lägenheter per våning, så det var ju glassigt värre!
I och för sig så var Hasselknuten i Stenungsund inte dumt heller, där hyreslägenheterna faktiskt var utrustade med både tvättmaskin och torktumlare! Men då jag nu omnämnde tvättstugor, så räknas inte riktigt det.

Hittade en till bild på Johan och Aron som var fin, och innan de åkte igår lyckades jag dokumentera Arons suktan under sitt besök här: Klappa katten!
Hans första närkontakt med en katt vekade upplevas som positiv. Dock var det inte ömsesidigt, då både Maja och Fia är föga imponerade av småbarn. Att Aron dessutom fann katternas dricksfontän oerhört rolig att plaska med händerna i, fick de gamla skålarna komma fram och placeras på mitt skrivbord, utom räckhåll för små barnahänder.
Jag tycker bilden är så bra! Ja, det är Arons famlande arm som inte når längre, och så Fia skeptiskt blängande. Fast ingen kunde nog blänga lika surt som Maja uppifrån klätterställningen!
Först på lördagskvällen när Aron somnat, vågade hon sig ner i källaren där hon sprang direkt på lådan!









Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Anna

Superfin. Du får börja ta upp beställningar på bloggen, ser inte ut som gjort annat än stickat. ;o)

2008-11-10 @ 10:27:32
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Tack! Men observera att jag inte gjorde en klickbar thumbnail så närbild kunde ses! ;o)

Men jag är rätt nöjd ändå!

2008-11-10 @ 10:48:21
Postat av: Elin

Ponchon blev ju jättefin! =)



Hehe, Fia ser lite skeptisk ut på bilden! :)



2008-11-10 @ 11:37:14
Postat av: Linda till Elin

Tack!

Ja, visst är det en rätt kul bild!

2008-11-10 @ 13:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0