Plötslig gräsänka!

Johan är på väg till stationen för att hoppa på tåget till Danmark!
Deras lager där nere ska flyttas, och helt plötsligt var de utan folk så Johan tillfrågades om han brådstörtat kunde komma ner. Han kommer tillbaka på torsdag, för då ska vi till banken! Annars hade han väl blivit borta ända till fredag!
Känns lite konstigt att han hux flux åkt bort, men det är också lite spännande att han fick åka ner och hjälpa till, och inte lagerchefen som väl rent formellt väl varit det korrekta alternativet. Logistikchefen vet vem som egentligen har koll där Johan jobbar!
Kanske blir det fler turer ner för att fixa nya lagret, och även om jag får Johan-abstinens, är jag ändå glad att han får göra detta. Saknar honom redan! Är det vettigt?


Puss min Oo!




Kommentarer
Postat av: Stefan

Se det positivt! Du kan packa och/eller sticka i lugn och ro, få behålla maten på tallriken och äta upp alltihop själv i din takt.. :o)

2008-12-09 @ 16:15:24
Postat av: Elin

Vad rolit för Johan! Är ju en bekräftelse på att han gör ett bra jobb när de skickar honom!



Tråkigt för dig dock, men inte lång tid kvar tills torsdag! Som Stefan skriver - du kan sticka, träna pass och äta i egen takt! =)

2008-12-09 @ 20:27:21
Postat av: Linda till Stefan

Hehe,inget ont som inte har något gott med sig heter det va? :o)

2008-12-09 @ 22:08:40
Postat av: Linda till Elin

Tror jag råkade ta bort din ena kommentar! :o/



Men precis, jag kan ju passa på att bara vara, och det är ju inte länge ändå. Dagarna har ju en förmåga att gå fort. Det blir bara så tomt så tomt i sängen! Och det har ju du erfarit! Gott att det inte är länge kvar nu tills du har honom hemma!

2008-12-09 @ 22:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0