Myror i brallan

Okej, det är grymt skönt att vara ledig. Ligga och dra sig hur länge man vill på mogonen, lufsa omkring i mysbyxor hela dagen. Ta en promenad, äta blaj och blogga.
Problemet är bara att vi nu börjar känna lite myror i byxorna! Närmare bestämt rastlösa!

Jag vet, skämmes ta mig... sjutton! Vi har ju hur mycket som helst att göra, men det är ju inget vi känner för! Som att packa, städa, sortera eller åka till källsorteringen. Ledigheten får oss att försjunka i någon form av apati, där allting kan skjutas upp till morgondagen. Vi är hopplösa!

Därför ska vi ta oss i kragen och lämna mörkret och dessa väggar och ge oss ut i världen! Vi ska hitta en bra "dubbelsängsluftmadrass" som vi kan ha i nya huset, och jag ska leta lite roliga garner. Vi får se vad som är öppet. Kanske ett besök på Universeum också, som vi såg hade öppet. Nu har vi ju tiden, så då måste vi ju ta reda på den till sådant vi gnäller om att vi annars inte hinner med!

Eftersom vi inte fått detta hus sålt, tycker varken vi eller mäklaren att vi ska flytta alla grejor till nya huset. Dvs det är ingen hit att visa ett tomt hus för eventuella köpare. Därför behöver vi en luftmadrass att ha i nya huset tills vidare. Vi kan ju tömma skåp, lådor osv, men vi lämnar så pass att man vid en visning kan se lite hur det ser ut när det är bebott. Och vi kan ta med rätt mycket grejor utan att det blir för tomt här.

Nej, lite frukost vore kanske inte fel? Hehe!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Inte lätt när man har för mycket ledig tid! :) Man vill ju göra roliga saker på den tiden, inte packa, städa och fixa ;)

2008-12-26 @ 17:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0