Flyttklar!

Tänk om det varit för husflytten? Bara en enda liten låda! Så enkelt det varit! Men synnerligen tråkigt och magert för att fylla ett hus!

När jag lagt ned det sista jag har kvar på skrivbordet, har jag precis fyllt en låda. Helena och Christoffer har åtskilligt fler, vilket inte är så konstigt. Själv har jag inte hunnit samla på mig mera pinaler!
Det har varit uppbrottstämning i hela huset idag. Kartongerna försvann i ett nafs, så nya levererades under lunchen. Det känns som vi alla kommer att skingras för vinden, även om vi känner till vår slutdestination. Det är en tillfällig landningsplats, men tydligen är den i minsta laget för de 30-talet som tydligen ska dit. Det blir spännande på måndag, då man först ska försöka lokalisera vart man ska, och sedan hitta sin låda bland alla andras, förhoppningsvis vid ett skrivbord! Antagligen kan det se lite komiskt ut med en hög morgonyra människor som irrar runt i ett kontorslandskap i jakt på sin låda!

Vi är uppmanade att inte packa upp för mycket eftersom vi snart ska flytta till slutdestinationen, var det nu blir.
Jag pratade lite med en annan Elan:are i lunchrummet idag. Hon hade inte fått sitt kontrakt förlängt, så hon försvinner efter nyår! En annan jag stötte ihop med igår försvinner också. Det kan inte vara många av oss kvar här ute nu!
Helt otroligt att jag fortfarande är kvar! Jag har inte ens varit här ett år, och ser den ena efter den andra försvinna. Det känns jättekonstigt!

Leverantörsflytten har gått relativt smidigt ändå. Det blev rätt fullt upp under gårdagen, och denna förmiddag. Sedan har det lugnat ned sig, då de flesta var måna att få det gjort under gårdagen. När jag kom imorse såg jag att en stackars inköpare mailat efter nio igår kväll!

Johan åker på måndag och blir borta till i varje fall onsdag. Danmarkslagret flyttar till Malmö, så Johan ska hjälpa till och organisera upp på nya stället. Det måste kännas roligt för honom, och jag hoppas verkligen på den tjänst som det varit lite tal om för honom! Hoppas, hoppas min Oo! Det skulle vara perfekt för dig!

Jag känner inte alls för jobbet i Kungälv ikväll! Jag hinner bara hem och vända, knappast fixa någon mat, så det får bli en McDonald eller nåt. Halv två ska stället vara tomt, vilket vi hoppas kan hållas, men jag lär inte vara hemma före 02. Så jag tänkte skolka från innebandyn imorgon bitti. Jag tänkte inte ens köra combatpasset på anläggningen som jag tänkt. Det får räcka med söndagen. Jag sitter framför dvd:n istället och pluggar. Helena och Christoffer tycker antagligen jag varit den mest otrevliga som finns denna vecka, avskärmad som jag varit med min musik i hörlurarna.

Kommentarer
Postat av: Åsa Wojtowicz

Hej



Kikar tillbaka hos dig och ser att vi är nästan grannar!

Jag bor i Billdal och det är ju inte så långt från dig.

Ha en trevlig kväll.



Åsa

2008-12-12 @ 22:03:45
URL: http://wojtansblogg.blogg.se/
Postat av: Marita

Hoppas jobbet i kungälv gick bra-segt med så sent jobb.

Ha en trevlig lucia idag.



//Marita som ska tillbringa luciakvällen på jobbet

2008-12-13 @ 09:42:37
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Åsa

Tack detsamma!

2008-12-13 @ 12:05:48
Postat av: Lidna till Marita

Segare att jobba en lördag! Hoppas det går bra och att du får en go resterande helg!

2008-12-13 @ 12:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0