Premiär!

Banankartongerna är slut, så jag tar en paus i packandet och gör ett nytt försök att starta upp min blogg här. Skrev ett lååångt första inlägg igår, närmade mig avslut och får ett fönster mitt i synen: "Explorer har stött på ett problem och måste avslutas"
Mina blogg-ambitioner tvärdog där och då, men skam den som ger sig. Vis av eländet ska jag ta till vana att skriva i Word först och sedan köra klippa-och-klistra-metoden. Får väl se om Windows kraschar då eller något. Då är det bara att inse att det inte var menat.

 

Först och främst kan jag väl förklara mitt bloggnamn, Tashmira. Det var det första namn jag kom på den dagen jag för första gången klev in i Tristram och det första Diablospelets brutala värld. Naturligtvis var jag en rouge, och var snart förlorad i detta spel. När så allehanda tjänster och sådant på Internet många gånger kräver ett nick, så fick Tashmira leva kvar. Linda99, -linda-, l-i-n-d-a osv är alltid redan tagna, och lite väl tråkiga, men Tashmira har alltid fungerat.

 

Så...här är alltså ännu en flytt på gång. Det har blivit en del faktiskt. Få se nu... Piteå - Umeå Mariehem - Tomtebo - Centrum - Ålidhöjd - Nydalahöjd - Sandahöjd - Stenungsund Alfredsberg - Hasselknuten. Och snart Lindome. Ska bli spännande att prova på samboskapet igen, men ett rackarns flängande längs E6:an kommer det att bli när alla tre jobben man har är i och kring Stenungsund. Menmen, bara gilla läget när den bästa praktiska lösningen var denna. Funkar det nu bra så blir kanske en gemensam flytt lite närmare aktuellt. Känns dock bra att inte släppa taget helt om min lägenhet. Perfekt att Staffan ville känna på att lämna Göteborg.

Lukten av gamla bananer börjar ge med sig nu när de fyllts och stuvats ned i förrådet. Kunskap väger inte brukar det heta va? Med urgh, inte var de helt lätta att lyfta efter jag tömt bokhyllorna!

 

Kvällens pass närmar sig, men lär förhoppningsvis bli lugnt. Lite countryinspirerat skulle visst Linda Gail Lewis bjuda på i parken, så jag tippar på att stammisraggarna kikar förbi. Jag, Staffan och Mattias ska haka på några ur övriga personalen och käka lite Thai innan. Linda ska träna på sin sociala förmåga... Och då jag slipper fixa mat till mig själv på köpet får man väl anse mödan lönt.

 

Det ser ut att lösa sig med vakter till Tjörn runt. Jag har så gott som fixat till alla dagar nu, men till 1 september ser det tight ut. Elva vakter måste jag ha tag i.

 

Jag vet inte hur jag ska lösa det med Krav Maga träningen till hösten. Den är ju ute på Tjörn, och så pass sent att man inte vill stanna kvar på jobbet! Och jag kan ju inte flänga fram och tillbaka till Lindome! Skit. Det är så bra klubb med gó stämning jämfört med den i stan som jag provade på. Skit.


Kommentarer
Postat av: Palina

Jag hade shoppat i onsdags. Vill du se vad hade jag köpt?

2007-07-27 @ 22:50:54
URL: http://pralina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0