På gulingfronten intet nytt.

Har liksom väntat att verkstaden skulle ringa och säga att bilen var klar att hämta, men icke. De ville ju bara bli av med den, och att "lappa" över skadorna kan ju inte ta så lång tid?
Den kanske är klar och utkörd i regnet så de får sin välbehövliga plats, men struntat i att ringa? Eller så väntar den på mig ihoppressad till en gul 650-kilosklump?

Mycket ärenden under dagen, varav en del obegripliga för mig. Mina kollegor är råstressade över sina arbetsuppgifter, så jag skäms varje gång jag måste fråga dom om råd, och sedan inte fattar när de förklarar. Att jag har guldfiskminne hjälper ju inte precis.
Combatmusiken går varje möjlig stund, så nu börjar jag känna den där förvirringen inför det gamla passet. Och värre kommer det att bli. Ju mer man pluggat in det nya passet och releasen närmar sig, desto svårare blir det att köra den gamla!
Sista powerlåten på nya passet är bara SÅ skön! Precis i min smak!
Men jag kommer att sakna vissa låtar i gamla passet, framför allt remixen på "Zombie"! Orginalet spelades på radion häromdagen. Att den var SÅ långsam hade jag helt glömt bort! Snacka om seg! :o)

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har börjat lyssnat på Cranberries igen. Linger, Zombie och alla de där guldlåtarna. Det är musik man kan yla ordentligt till. :o)

2008-09-11 @ 06:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0