Mildare

Det ska vara erbjudande om gratis käk för att locka mig hemifrån och ned till föreningslokalen för att delta i det konstituerande och vanliga styrelsemötet denna månad! De så kallade "smörrebröden" var torra och relativt intetsägande men gratis är gott och tanken som räknas.
Efter kyliga dagar var det nu en riktigt skön kväll så passade på att sticka ut med vandringsskorna så fort vi var klara, men nu är jag så tillbaka framför skärmen igen. 
 
Semestern börjar närma sig vilket ska bli galet skönt, men det är mycket jag skulle vilja få på plats först, framför allt rekrytera de sista konsulterna eftersom de ska börja i augusti. Sex stycken har nu äntligen kommit på plats, två idag och det mest kritiska behovet är tillgodosett. Men just med tanke på den snabbt annalkande egna semestern och därefter sommarstängningen börjar det bli lite panik.
 
Nåväl, Lilltjejen spelade två matcher i helgen, inga som blev någon större utmaning för henne tråkigt nog, men det otroligt gulliga var att Emilio dök upp och tittade på båda, även den andra som var på andra sidan stan ute på Hisingen! Han gjorde oss även sällskap ut till Christer på lördagskvällen för middag och lite spel och båda är så hänsynsfulla mot den andre att de inte kan komma till beslut om någonting över huvudtaget! Kan ni bestämma efterrättstårta? Nähäpp. Vill ni spela flipper eller kolla på film? Spelar ingen roll, vet inte, bestäm du.... Jisses!
 
Matchen på Hisingen tittade även hans föräldrar som skjutsat honom. Är det alltid sådär småkrystad stämning när man träffar ens barns partners föräldrar första gången? Sammantussade av detta faktum står man där med stora leenden men alla radarfunktioner på max. Är de schyssta, vettiga människor? Har de uppfostrat ett schysst och vettigt barn värdig det mest värdefulla jag har? Väl medveten om att de sannolikt nagelfar mig på samma sätt.
Här handlar det mycket föga troligt om gemensam framtid och giftemål så jag antar att jag bara ser ett litet smakprov på hur mina tankar kommer att snurra ju äldre min avkomma blir och mer seriösa pojkvänner kommer!
 
Då hon på grund av matchen inte hade någon träning kunde hon följa med på min söndagsklass som den annalkande sommaren till trots fortfarande är väldigt välfylld. Kul!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0