Segt

(null)
Arbetsutrustning: Headset, nyckel till sal och vatten. Lägg till ett gäng sköna stammisar och svetten är garanterad. Noterade att det är fler killar än tjejer på fotot, men det var ytterligare några tjejer som dock inte ville vara med på bild. Tycker det är kul att jag har såpass många killar med och Mikael är senaste tillskottet som nu är flitig besökare. Alltid så roligt att se hur de nya utvecklas och förbättrar sig.
Själv var jag ruskigt seg i kroppen idag med ben som kändes stumma och axlar som inte alls svarade som de brukar när musik och stämning kommer igång. Jag tränar inte under Ronjaveckorna som jag brukade, varken joggar eller promenerar vilket har den tråkiga effekten att mina favoritshorts inte går över höfterna! Sambokilo kallas det va? All tid jag och C nu tillbringar ihop med lagade ordentliga mål även barnfria veckor, gärna med diverse efterrätter eller bakverk har medfört att jag kan glömma sommarens favvoplagg. Jag testade att baka Silviakaka för första gången, naturligtvis utan kokos utan strössel istället. Rackarns vad goda de var! Bakade till mina team för PI planeringen plus kanelbullesockerkaka. Det som blev över tryckte vi i oss illa kvickt - och så bakade jag en ny sats i fredags. Nästan slut nu! 
Men alltså, det där gegget som är uppepå? Gaah vad gott!

Spelade en vända Earth och åkte såklart på däng. Inte stordäng enligt C då poängskillnaden inte blev lika Everest-liknande men ändå, däng som däng. Jag är en grymt god förlorare - en nödvändighet om man ska spela med Christer. Men som han konstaterat är detta spel konstruerat på så sätt att man i varje fall inte kan förstöra för varandra. Så att jag nu likväl förlorat två gånger av två är således ett konstaterande av min strategiska  oförmåga.
Imorgon är det klämdag och till slut har jag fått ett bra ord för engelska motsvarigheten. "Squeeze-day" lät inte riktigt bra, som alla man frågat under åren lite osäkert kommit fram till. Inte ens amerikanarna hade något bra att komma med. Men då var det någon, kanske en belgare som sade "bridge-day" och det är ju jättebra, låter klart bättre.
Lilltjejen och många andra är lediga men jag ska upp och gå de tre metrarna till kontoret. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0