Soffan

(null)
Hoppade in och vikarierade för min parhäst i Majorna så C fick hämta Lilltjejen efter kalaset. Det kändes lite konstigt att överlämna ansvaret, ännu ett steg för mig och insikten att jag inte är ensam längre. 
Det fula bygget Karlatornet tornar upp sig från Lindholmen, detta problemfyllda och skrytbygge till fallossymbol som förfular Göteborgs stadsprofi har sannolikt renderat några fjällstugor och köksrenoveringar för ett antal kommunpolitiker. Nordens högsta byggnad och vaddå då? Usch!

Men det var ett välsignat skönt pass att köra och på ett sätt lyckosamt då jag nu hann informera att jag inte kommer att köra mitt pass nästa lördag. 
Väl hemma igen fick jag konstatera också Råger som förlorad. Råger junior utan äpple står nu i köket och funderar på om han ska bubbla sig eller inte.

Lite lunch och sedan ärenden innan vi åkte ut till C för film och lite flipper. Lilltjejen har nu sett de tre första Star Wars-filmerna, de som egentligen är fyra till sex om jag fattat det rätt. Jag slumrade till och vaknade med rejäl huvudvärk men lät ändå flipperspelens skarpa ljud komplettera den en stund innan vi åkte hem. Tacomiddag följt av Sinbad i soffan medan C jobbar där nere. Nu spelar Ronja Knack på PS4:an medan jag och hundis degar vidare bredvid. Det känns som klockan är mycket mer än det knappa nio den tydligen de facto är. Trött jag är, som Yoda skulle ha sagt. Sova jag vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0