Kass men kul

(null)
Träningsmatch, jobb och flipper kan väl sammanfatta senaste två dagarna. Kallt så in i bänken medan tjejerna spelade, trots att man tyckte sig förberedd med extra kläder så räcker det aldrig nere på Åby.
Till fredagskvällen vankades övernattningskalas hos Elvira vilket möjliggjorde att jag kunde åka på månadstävlingen i Borås! De ligger alltid på Ronjaveckor så kul att kunna vara med och spela av sig lite. Jag kom på nittionionde plats - av nittionio… Men det var kul!
Månadstävlingen inledde en större tävling som pågår hela helgen som C nu åkt för att delta i medan jag ska hämta Lilltjejen för att åka söderut till Tiffuny cup i Varberg. Tre matcher idag och så övernattar de där inför söndagens slutspel.

När jag registrerade mitt spelar-ID för flippertävlingar fick jag ett infall och använde mitt pre-äktenskapliga efternamn. Det känns lite kluvet men på något sätt tillfredsställande att se det på monitorer och listor. Visst har jag funderat på att byta tillbaka men också på att ta det jag fick inför min adoption, Yeo och som Lilltjejen fick som andranamn. Men jag vill ju att vi ska ha samma efternamn så får hänga kvar vid Iglamyhr ett tag till. Är ju lite kul ändå att vi tre är de enda med det namnet och trots sitt tämligen fantasilösa ursprung är det många som trott det vara både norrländskt och till och med isländskt. 

Lilltjejen messade efter tio igår kväll, trött och ville sova medan kompisarna tydligen hade full rulle. Hon är sin mors kvällströtta och morgonpigga avkomma!
Jag har packat ryggsäcken för väder och mellanmål, förberedd på alla timmar vid fotbollsplaner. Ska gå en sväng med hundis nu innan det är dags att åka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0