Klämdag

  (null)
Min lilla röda väntade på den så gott som tomma parkeringen när klockan passerat sex och jag lämnade kontoret denna klämdag. Otroligt skönt och massor gjort efter en dag med endast två möten och jag gjort allt jag kunnat inför PI planeringen nästa vecka. 
 
(null)
Bilden ovan från i tisdags hade lika väl kunnat vara från senaste kvarten, byt bara ut glassen till ovispad grädde. Efter att ha satt min ekonomiska magvärk på pränt fortsatte min nedslående känsla och gråtmildhet. På vägen hem insåg jag att det var den tiden på månaden och det kändes på ett sätt lite bättre. Det blev pizza, godis, chips och sagda jordgubbar framför Lyxfällan vilket alltid ger mig perspektiv på min egen situation. Idag pizzarester, chips och sagda bär framför Pimple Popper! 
Sedan hormonspiralen sattes i har mensen minskat radikalt, från att behöva byta extra plus tampongen minst varje halvtimme räcker nu en plus eller normal gott och väl varje timme!  Dock har cyklerna inte funnit någon regelbundenhet ännu, men sådan otrolig lättnad med den minskade mängden.

(null)
Morgonen efter min kväll av självömkan noterade jag hur morgonskiftet alla parkerat med fronten utåt. Hela raden! Så insåg jag att de vill underlätta flödet när skiftet är slut och alla ska ut samtidigt. 
Som oftast blir det inte så mycket av lödgodiset jag köper som äts upp direkt och kunde således snaska på jobbet, samtidigt som vad som verkar vara nya teamets bagare bjöd på snickersrutor! 
Jag har gått med på att fortsätta stötta dem nästa PI och sedan kanske de till och med kan klara sig utan Scrum Master.

(null)
Kristi Himmelsfärdsdagen testades ännu ett nytt spel, The isle of cats vilkets relativt enkla format passade min sinnesstämning bra. Som vanligt blev det regeldispyter, såpass att jag vid andra försöket total olikt mig fullkomligen gick i taket, faktiskt aldrig exploderat på det sättet. Phu, somnade tidigt som en knockad säl kan jag säga!
En detalj med spelet älskade jag, nämligen locket! 
(null)
Känner att det blir en tidig kväll igen… zzz!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0