2.22 år 2022!

(null)
Mitt knä värker infernaliskt men är såå nöjd! 2.22 slutade mitt sjunde Göteborgsvarv på där mitt mål var att komma under tre timmar! Det är så häftigt att stå där i sin startgrupp och sakta närma sig starten allt mer! 
Som jag vetat blev smärtan i knät så illa efter tio kilometer att jag började undra hur det i hela friden skulle gå. Linkade fram till en vätskestation där jag alltid promenerar för att kunna dricka ordentligt - och därefter släppte det! Ja, en dryg kilometer i alla fall, precis som det varit ett konstigt läge eller något som orsakat smärtan. Men så kom den tillbaka men inte lika illa och så gick det upp och ned resten av vägen. Genom att lufsa och bitvis gå tog jag mig framåt. Tror jag kommer få tre eller fyra blå tånaglar på vänster fot, något som tydligen är vanligt bland löpare men aldrig hänt mig. De är lätt onda också kan jag säga!

Jag var inne i god tid då transporten från Fågelcentralen och sedan spårvagn från Frölunda torg gick som smort, hämtade ut min t-shirt från Mercy Ships tält och lämnade min väska i förvaringen. Logistiken imponerar alltid!

(null)
Till denna helg hade betydligt fler fåglar kommit in, framför allt ungar, galet söta! Okej, skatungar är kanske inte lika söta innan de fått sina fjädrar jämfört med de duniga andungarna men när de öppnar sina stora gap är de svåra att inte tycka om.
Ronja är mästare på att mata duvor och trycker ned de tjugo till trettio gula ärtor som de vuxna individerna ska ha.
Nu är hon på övervåningen med Meja som är här uppe då mamma Sussie också sprungit. Då kan Ronjas morsa ligga raklång våningen under med sin smärtande lekamen och vara nöjd med sig själv.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0